Potrebujete pomôcť o AT89C51 Programátor

S

Setsuna13

Guest
Som úplne nováčik, pokiaľ ide o procesory. Som hľadať a čítať príspevok o budovaní AT89C51 programátor, ale tam sú niektoré časti o schému, ktoré nemôžem pochopiť. Mohli by ste prosím podeľte sa o odkaz na graf AT89C51 Programátor schéma a mohol by ste prosím vysvetliť, ako sa stavať to ... Rovnako ako, ako sa pripojiť časti schémy, atď .. T_____T mi to naozaj ľúto, že som naozaj nie je dobrý v pochopení schém .... Pleaseee mi pomoct .... Som viac na programovanie ako stavba tohto druhu stuffzzzz ... Ja naozaj potreba, aby to pre našu prácu ... Veľmi vám ďakujem ....

Choď na túto stránku veľmi ľahké postaviť mám postaviť svoj prvý programátor tu [url = ~ http://www.kmitl.ac.th/ kswichit/easy2/easy2_1.html] easy2 [/url]

Vďaka za odkaz ... Môj problém je, ale neviem, niekoho, kto by mi mohol pomôcť programu EZ55.hex do čipu majster [89C51] ... Je tu ďalšia schéma, ktoré by som mohol použiť?

je potrebné zaviesť, aby hex kód 89C51 opýtajte sa svojho priateľa, ak majú, a ísť na miestny trh všetky elektroniky dodávateľov požadovať, aby zaťaženie, kód čipu, ktoré vám bude účtovať 25 RS (Dillí ceny @ Chadni Chowk, že poplatok), na zdravie si programátor ready

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 16:47 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 16:39 ---- ------</span></span>
Ak nechcete stavať tohle môžete postaviť tento nemusíte hex kód horieť masterchip [url = http://www.8051projects .info/content/8051-tools/17-8051-flash-programmer.html] 8051 Flash programátor - zdarma 8051 projektov [/url] 89C51 a 89s51 je rovnaká veľkosť kódu Prvé použitie paralelného typu programátor, kde ako druhý typ je ISP

Dobre som sa spýtal niekoho, kto by program Hex kód v hlavnom čipe .. Pripojil som všetko a som otestoval všetky polarity a napätie ... ale zakaždým, keď som sa pripojiť obvod do počítača a spustiť HyperTerminal Pre overenie funkcie sa po stlačení ENTER, nič sa nestane.
Easy-Downloader V2.1 pre ATMEL 89C51/52/55WD>
Toto by sa mala objaviť pravdu? Ale ja si len prázdnu obrazovku ... Keď sa snažím používať EZDL4.exe a spustite ho, hovorí, že "Pokúste sa pripojiť k COM1" alebo niekedy ukazuje "voľný port not found". Snažil som sa nahradiť hlavné čip a stále mám rovnaký problém. Prosím, pomôžte mi T_____T naozaj potrebujem do konca tohto programátor čo najskôr ...

Obvykle COM 1 sa uplatňuje alebo obsadené niektoré základné zariadenia používané v systéme. Prejsť na hardvérové ​​profily a port zmeniť na inú, ktorá nie je použitá .. môže byť 3, 4 alebo 5, ktoré budú väčšinou zadarmo na väčšine systémov. Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back