Potrebujete pomôcť identifikovať tranzistor (MOSFET?)

Z

zanor

Guest
Som opravy car audio zosilňovač a našiel dve zlé výstupné tranzistory. Ale jediné, čo je napísané na nich je C4466. Vie niekto, čo špecifikácie sa jedná? Alebo by mohli nájsť náhradu na futurlec.com? Vďaka! Stian Pettersen

Tranzistor 2SC5149 je určený pre rôzne purpose.I sa okolo dvoch rôznych listy pre 2SC4466 od Sanyo a SANKEN.From futurelec.com Môžete použiť 2SC3281, ale môže mať problémy. Prvé nutnosti izolovať zberateľ z chladiča. Veľa šťastia z Riga!

www.alldatasheet.com , môže vám môže pomôcť u [quote = zanorí] Som opravy car audio zosilňovač a našiel dve zlé výstupné tranzistory. Ale jediné, čo je napísané na nich je C4466. Vie niekto, čo špecifikácie sa jedná? Alebo by mohli nájsť náhradu na futurlec.com? Vďaka! Stian Pettersen [/quote]

[Quote = zanorí] Som opravy car audio zosilňovač a našiel dve zlé výstupné tranzistory. Ale jediné, čo je napísané na nich je C4466. Vie niekto, čo špecifikácie sa jedná? Alebo by mohli nájsť náhradu na futurlec.com? Vďaka! Stian Pettersen [/quote] Priemysel číslo: C4466 (TRANS) NTE číslo zariadenia: NTE390 T-NPN, SI-POWER AMP, TO-218

stačí napísať na počet tranzistorov a kľúčové slovo tranzistora v www.google.com , ak nefunguje hľadanie "list" na Google therell byť tisíce datasheet hľadanie engins k dispozícii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back