Potrebujete nástroj pre snímanie rozloženie PCB

F

faizy

Guest
Zdravím všetky požadované chcem sotware pre kopírovanie rozvrhnutie PCB sa chcem pokúsiť scan2cad ale napĺňať, ak viete, žiadny softvér PCB nástroj pre kopírovanie PCB len informovať, že nástroj pre kopírovanie usporiadanie. Som Vďaka za všetko.

[Quote = Faiz] Zdravím všetky požadované chcem sotware pre kopírovanie rozvrhnutie PCB sa chcem pokúsiť scan2cad ale napĺňať Ak viete, že žiadny softvér PCB nástroj pre kopírovanie PCB len uvedomiť, že nástroj pre kopírovanie usporiadanie. Som Vďaka za všetko. [/Quote] Nie som si istý, čo myslíte tým "... skúste scan2cad ale napĺňať ..." ale môžete skúsiť Eagle softvér. To umožňuje importovať väčšinu dps súborov.

sir podstate mám PCB traniner rady. ktoré chcem skopírovať ako to. PCB sú v tlačenej podobe nie je súbor PCB formátu. Žiadam, aby to nejaký nástroj, ktorý ste na tento účel použiť. alebo ako urobiť PCB to. Snažím sa skopírovať (plošný spoj) na trénera. Najskôr som scan DPS na scaner tomto formáte BMP dovozu scan2cad, ktoré sú nástrojom na vzťahujúce sa k tomuto účelu. , Ale nemám dostatok znalostí o tom. tak som požiadala, že poznáte iný nástroj na tento účel. Ďakujem za odpoveď

Tréner doska je plné alebo prázdne. Ak je prázdny, potom to bude ľahké. si, že je pozitívny alebo negatívny film, ako to vyžaduje ur výrobcom PCB. V prípade plnej i potom už len robiť rovnaké rozloženie v niektorých softvér PCB. Najviac Najjednoduchšie je šprint rozloženie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back