Potrebujete GURU sa pozrieť na môj návrh. Vďaka vopred!

A

Alex2202

Guest
Správa 1: Vážení, ja som Alex z Malajzie. Mám návrh Dual-Band anténa, však, to sa mi negatívne zisk graf. Nejaký komentár na negatívne zisk, to je zlý návrh? Každý, kto tu majú predstavu o tom, ako zlepšiť to. Díky moc, pekný deň. Správa č 2: Vážení, dobrý deň vám všetkým. Skúšal som niekoľko spôsobov, ako zlepšiť svoje získať, však naďalej spadajú do negatívnej oblasti pre svoju požadovanú frekvenciu. Chcem sa spýtať, či tu niekto môže pomôcť súlade, aby mi pomohol skontrolovať môj návrh. Pošlem svojho HFSS súbor, ak tam niekto ochotný pomôcť vyriešiť moje problémy. Vďaka vopred. Boh žehnaj vám všetkým. : D

Negatívny zisk (ja som za predpokladu, že je v dB), znamená to, že konštrukcia je príliš veľa strát a / alebo veľmi zle uzavreté. Ale ak máte na mysli negatívny zisk v určitom smere, to je normálne, mali by ste si pozitívny zisk v niektorých uhlov a negatívne zisk v iných uhlov, aj keď máte dobrý dizajn. BR Adel

Dear adel_48, si poznamenal, vďaka za odpoveď a vaše komentáre. Pre môj návrh, som pozitívne zisk vo frekvencii aj nechce, ale frekvencia ktorú som potreboval, to ukazujú negatívne. Môžem vedieť, ako zlepšiť straty / veľmi zle uzavreté problém. Nejaký jednoduchý príklad na to? Díky moc znovu ...

Adjsust rozmery (dĺžka), pracovať na požadovanej frekvencii. Myslím, že ste asi z antény príliš malé frekvenciu. Prosím, začať s jednoduchým dipólová anténa, ktorá vám jasnú predstavu o vzťahu medzi rezonančný kmitočet a dipól dĺžky. SH

Vážení shwoo, poznamenal váš komentár, bude fungovať na to. Vďaka.

Negatívny zisk v pomere k čomu? To môže znamenať problém, alebo to môže byť len artefakt, ako si robia vaše merania. Ďalšou možnosťou je, že sú krížovo-polarizovaný v meraní. Čo je S11? Ako veľká je anténa, a ak to funguje na frekvencii?

@ Alex2202 Ak hovoríme o výsledky simulácie, môže to byť spôsobené simulačný softvér (Skontrolujte, či je štruktúra pozorne), zvyčajne na rezonancie straty moc. Zisk je relatívne malé, ak jedno použitie substrátu s vysokou permitivitou a silné podkladu.

Vďaka za všetky komentáre ... Všetky vaše cenné pripomienky sú uvedené dole. Budem sa snažiť riešiť to, aj tak vďaka. Boh žehnaj vám všetkým.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back