Potrebujete dokumenty o dizajne nábojové pumpy

H

huangjw

Guest
Ahoj, budem navrhovať poplatok čerpadlo a viečkom možné integrovať na čipe, a to sa môže načítať až 1 ma prúdu. akým spôsobom môže zachrániť zomrieť ako veľkosť. je tak, že používajú malé poľnohospodárskej politiky a niektoré ďalšie obvody môžu získať veľkú čiapku, tak to hodí nábojové pumpy dizajn, a môže mi dať nejaký papier na to. Ďakujeme!

Ahoj Huangjw, vaša otázka nie je jasné. Veľkosť kondenzátora (za predpokladu, optimalizované zapojenie a pre rovnaké napätie Input Output), váhy s výškou výstupného prúdu. Rôznych topológiou majú rôzne účinnosť, takže kondenzátor veľkosti sú rôzne. Pre 1 mA prúd, aký je váš vstupné napätie a výstupné napätie požiadavku? Nachádzate sa, kde šetriť zomrieť oblasti. Ušetríte die oblasti tým, že kondenzátory externý chip od 1 mA pre vaše transfer kondenzátory budú veľmi rozsiahle. Nemôžem povedať, moc o tom. K tomu, pretože je nutné opísať (ako špecifikácia) cieľového designu, spracovania (napr. k poly poly čiapky je menší, než kovovým uzáverom, rad kovových vrstiev ...) atď.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back