Potrebujem pomoc s nástrojmi Xilinx pochopenie

M

mharries

Guest
Som užívateľom Quartus. V poslednej dobe som sa použiť Xilinx nástroje k syntéze a simulácii. ale ja som naozaj zmätený, pretože tam je veľa vecí, nevedela som o Xilinx nástrojov.

Dobrý deň, ako všeobecný rozdiel, je Xlilinx ISE boli zostavené z niekoľkých nástrojov pre OEM, rovnako napr Lattice. Tak prevádzka nie je tak covenient ako ste asi zvyknutí sa Quartus. Ale neprepadajte panike! Je to v podstate pochopiteľné, že sa súbory pomocníka, príklady, tutoriály a podobne. Pokiaľ ide o žiadne konkrétne zdroje sa jedná o zariadenia, môžete tiež vykonať kontrolu syntaxe HDL a funkčné simulácie v Quartus. S pozdravom, Frank

Xilinx je výkonný nástroj pre návrh FPGA ak v porovnaní s ALTER. Ak ste odborník / pokročilé FPGA dizajnér, zrejme si myslíte, Wil Xilinx je č.1 v porovnaní s ALTER, pretože máte väčšiu kontrolu na dizajn a PlanAhead je skutočne dobré miesto a nástroje Route, kde poskytujú najlepšie trasy pre vás, ak zvládnete to ... Hlasujem Xilinx No.1 na trhu designu FPGA ...

Ja som s vami súhlasím cj007 a technicky, nie som expert užívateľa. som oboznámený s Quartus .. Myslíte si, zoznámiť s nástrojmi Xilinx? Môžete mi pomôcť?

Quartus syntheize nástroj dáva veľmi blízko výsledok ako Synplicity Alter návrh obmedziť pomocou *. SDC formátu (čo je štandardná de-facto v ASIC priemysle), čo znamená, že keď obmedzujú svoje FPGA ste sa sledovať oneskorenie na PCB do úvahy, nie ako Xilinx, keď majú mať časovanie správu a začlenená do PCB od zmeny kódu na FPGA len dve kliknutia myšou na Alter, Xilinx oveľa viac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back