Potrebujem pomoc pri Projektovanie DC / AC inveter okruh

E

eng.mserry

Guest
Ja som sa vykonáva schémy na obrázku .... Dostal som sa vytvoriť obdĺžnikový s frekvenciou 60 Hz a 40 kHz pulzy s frekvenciou (na červenú čiaru v obvode). Problém so mnou je IR2110 IC som sa snažil mnohokrát nájsť problém je ... a vidieť všetky témy, ktoré súvisia s jeho problém a ja nemôžem vyriešiť môj problém ... Je to najhoršie IC som kedy použil: "(PLZ HEP ma nahradiť IR s iným ... Ic alebo akékoľvek riešenie pre môj okruh ... na jeho dokončenie PS | LT brány IC ovládač nie je k dispozícii pre mňa .. ---------------------------------------- ďalšie questin plz .... chcem viem Hlavnou úlohou pin5 na IR2110 je uvedené v okruhu -------------------------------------- --- plz pomôžte mi:':)'. (FUCK IR

IR2110 je najjednoduchšie ic sa používa pre H-bridge usporiadanie, je pin 5 pripojený na miesto, kde zdrojom veľmi strany a odliv nízke pripojil, že výstup, bez pripojenia zavádzacie kondenzátor nie je nabitý, tak vysoko strana nebude fungovať.

Ak váš PWM je príliš pomalá - zavádzacie zariadenie nebude fungovať, pretože poplatok bude krvácať preč na Bootstrap čiapky, a to aj v prípade, že IxR pokles dna FET je príliš vysoká, že nebude dosť voltov na zavádzacie čiapky pre IC vysoké strany, aby spolupracovali - veľa ľudí prehliada to. Tiež Vcc by mala byť 12-16V S pozdravom, Orson Sk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back