Potrebujem naliehavo pomoc (FM modulátor)

Q

Qwme5

Guest
Pracujem na projekte, ktoré vyžadujú práve teraz pre mňa použitie frekvenčný syntéza ako nosné frekvencie generátora pozri obrázok nižšie plz Môj problém je, nemôžem nájsť obvod, ktorý môže mať dva vstupné , ktoré sú nosné frekvencie generované syntezátor a správa signál a do FM modulácia väčšina obvodov, ktoré som našiel iba správy signálu a do frekvenčnej modulácie na základe vnútorných súčasťou jeho výstavba môže u plz pomôžte mi potrebujem zistiť tým, že dnes

Ty vole! Dobrý deň, koľko energie potrebujete vo svojom výstupnom? Ak váš výkon je nízky, prečo nepoužívate z jednoduchého RE generatívne FM modulátor? je jednoduché konštrukcie, naozaj. Všetko najlepšie Goldsmith

Áno, moja sila je nízka, môže mi prosím u schémy na okruhu, ktorý ste spomenuli vo svojej miesto a ako si budem užívať s frekvenčnou syntéza

Ty vole! Ahoj, samozrejme! Pozri tento jednoduchý obvod: Jedná sa o jednoduchý oscilátor HF, sa dáva signál na vstup AF, podľa efektu Miller, bude hodnota vnútorných kondenzátora tranzistora, zmeniť, a frekvencie oscilátora sa bude meniť i. S pozdravom Goldsmith

Ste nezadali žiadne parametre frekvenčne modulovaný signál, ani modulačné signál. Ak už máte frekvenčná syntéza, môžete modulovať frekvenciu použitím modulačné signál ku kontrole kúsky syntetizátoru. Ak si chcete zachovať syntetizované dopravcu a platí frekvenčnej modulácii, potom môžete použiť fázy modulátor. Pomocou fáza modulátor vám úzkopásmové FM. Ak potrebujete širokopásmovú FM na pevnú frekvenciu, budete musieť použiť frekvenciu tlmočník metódy: Mali by ste vytvoriť nižšia frekvencia frekvencia-modulovaný oscilátora, potom platí jeho výstup a výstup syntetizátoru do mixu. Mixer Výstup bude obsahovať kombinácie kapiel, potom pomocou pásmové priepusty Môžete si vybrať jednu kapelu, ktoré chcete.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridal v 17 rokoch : 53 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 17:51 ----------</span></span>
Môžete tiež pridať modulačné signál Vo (t) v roku Vaše schéma, čo povedie k dosiahnutiu frekvenčnej modulácie, ale musíte vyskúšať odozvu systému s reálnym modulácie napätie na VCO, takže spätná väzba odpoveď je stabilný. Myslím, že je možné dosiahnuť len v úzkom pásme FM týmto spôsobom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back