potrebujú pomoc a GIDL DIBL

M

mujju433

Guest
Dobrý deň, to je Mujtaba Ahmed z hyd Som nový tohto fóra tak môže mi niekto pomôcť, pokiaľ ide GIDL (gate vyvolané bariéra úniku) a DIBL (kanalizácia vyvolané zníženie bariéra), nie som schopný pochopiť pojem jasne som stále zmätený THESE dve témy plz či niekto mi môže pomôcť, bye starať

Ahoj, GIDL: gate vyvolané zvodové prúdy, je mechanizmus úniku od brány mozgov spôsobila prekrývanie región, keď vypúšťací napätie je veľmi vysoká a napätie hradla je veľmi neobjektívne low.The spätné PN prebehne kapelu kapelu tunelovanie, v ktorom elctrons tunel od skupiny valencie n-typu tunel do pásma vodivosti P-písať a otvory tunela podpredseda versa.This následok únik prúdu cez bránu kysličník. DIBL: Vypustite vyvolaná prekážkou zníženie súvisí so znížením prahové napätie trainsistor vzhľadom k veľkému úbytku región vytvorený vypúšťací potential.U môže myslieť na to, ako, pretože už v rámci kraja v rámci brány je vyčerpaný kanalizácie, je len malé množstvo brány potenciál potrebný pre kompletnú vyčerpania vo zvyšku area.This znamená nižšie prahové napätie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back