potrebujú kompletné riešenie

V

vishnu.eda

Guest
Ahoj všetci vieme, že pevný disk uložiť pamäte ako poplatok vo vojne, ale ako je to s ram? Môže mi niekto povedať, ako je uložený v pamäti RAM? Prosím, povedzte mi aj o rôznych baranov k dispozícii a ich funkcie Prosím, pomôžte mi vedieť o týchto veciach Vďaka vopred

[Quote = vishnu.eda] Ahoj všetci vieme, že pevný disk uložiť pamäti ako poplatok vo vojne [/quote] Kto dal u na to prišiel? Neexistuje žiadny náboj v každom valci, ale magnetické domény na disku. Každopádne, statické RAM uloží dáta pomocou obráti, zatiaľ čo dynamické RAM pamäte s kondenzátor a tranzistor.

SRAM pamäť používa SR závora ako pamäťové jednotky ... To je len dva meniče spojené pozitívnu spätnú väzbu ...
98_1178722087.jpg
dva prepínače slúži k sellect bunky ... Existujú dva základné SRAM bunky, ktoré poznám o, 6 tranzistor (6T) a 4 tranzistora (4T) SRAM ... Ich jediným diferencia je v meniči ... 6T používa klasická CMOS invertor, ale 4T používa pasívny odpor, ako vytiahnuť ... BL sú trochu linky ... Ako vidíte, máte BL a jeho inverzný linka notBL, že je veľmi užitočné, niekedy ... Pre DRAM sú tu aj dva základné typy, 1T a 3T ... 1T používa kondenzátor ako pamäťové jednotky, a 3T používa tranzistor ako kondenzátor ... Je to dynamický preto, že je potrebné ho pravidelne aktualizovať, pretože kondenzátor je výstrel, ktorý by ste mohli stratiť informácie o tom, čo je uložené v SRAM nemusíte obnoviť pamäť ...
37_1178722996.jpg
I sugest, aby ste si prečítali Rabaey, tam je veľa info tu ... A tam sa žiadny poplatok na pevnom disku, je magnetická pamäť ... Niečo ako stará cassetes, ale oveľa lepšie ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back