potrebujú dobrú knihu pre fyzický návrh

E

eda_wiz

Guest
Ahoj všetkým, chcem dobrú knihu / ebook pre štúdium fyzikálnych / backend dizajn. Nejaké návrhy

Dobrý deň, myslím, že tento web vám môže pomôcť. http://vlsicad.ucsd.edu/ V aplikácii FrontPage, sú "ASPDAC-2003 výučba telesnej Chip Realizácia:! Hot Spots a Best Practices - klesá teraz k dispozícii (1, 2, 3, 4, 5, 6) ", čo je veľmi užitočné. Best, philewar

Alan Hastings, Roy Alan Hastings, The Art of analógové Layout. To je pre usporiadanie Designer.

Dobrý deň, obávam sa, že umenie analógového usporiadanie nie je zamerané na fyzickú dizajn. Best, philewar

[Quote = philewar] Dobrý deň, obávam sa, že umenie analógového usporiadanie nie je zamerané na fyzickú dizajn. Najlepšie, philewar [/quote] To je jeden spôsob fyzického designu s názvom: Plný desihm vlastné metódy, iné metódy bunkovej Návrh metódy, ktoré používajú P & R nástroje

Ahoj, ja myslím, že je veľmi užitočné pre nás, ktorí môžu poskytnúť materiál o zavádzaní phiscal v bunke na základe prietoku. vďaka.

[Quote = linuxluo] Ahoj, všetko som si, že je veľmi užitočné pre nás, ktorí môžu poskytnúť materiál o zavádzaní phiscal v bunke na základe prietoku. vďaka. [/quote] Myslím, že je to veľký problém. Tech uzly sa pohybuje 0,6 - 0,13 a dokonca aj 90nm niekoľko nástrojov v každom bode je kombinácia viac tu. Navrhujem vodiace čiary pre všetkých, a keď idú na určitú otázku, diskutovať tu. Best, philewar

Aj v bunkovej design metóda, kedy Tech 0,25 alebo nižšej, je zapojených čoraz viac a viac fyzických konštrukčné problémy, takže fyzický návrh je naozaj veľký problém.

Je to kniha Umenie analógového vzhľadu naozaj dobré pre začiatočníkov.

: (To je naša kniha Layout Engineer používať ako referenčný, kto som prácu s Čítal som to na jeho stole niekoľkokrát prijmem vaše varovanie, nabudúce nebudem písať tento druh msg, ale cítim sa šťastný.! to!

U buniek na fyzický návrh, myslím, že žiadne súvisiace knihy. Sme sa mohli dozvedieť z manuálu EDA nástroje, tam je tak veľa poňatie a skúseností v týchto manuálu. najlepší spôsob, ako ju používať nástroje k realizácii príklade prevedení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back