Potrebné pomôcť: PSRR z rôznych bandgap s teplotou?

S

scutlan

Guest
Zdravím všetky ~ Tu je výsledok simulácie bandgap ktorú som degisning. Táto štruktúra je bežne používaný nízkeho napätia bandgap navrhnuté banb. PSRR z rôznych bandgap s teplotou vo všetkých rohoch MOSFET (TT FF SS ...) temp = -20 PSRR =- 34dB temp = 0 =- 42dB PSRR temp = 20 = PSRR-55dB temp = 40 = PSRR-51dB temp = 60 PSRR = 43 dB, teplota = 80 = PSRR-39dB som pozoroval operačného zosilňovača používané v tejto bandgap, to funguje dobre (zisk viac ako 60 dB vo všetkých temp a MOSFET rohy). ako zlepšiť PSRR na bandgap? Ďakujeme, že ste ~ ~ ~ Potrebujete UR Nápoveda: |

[Quote = scutlan] ~ Ahoj všetci, ako zlepšiť PSRR na bandgap? : | [/Quote] Ak chcete zvýšiť zisk z operačný zosilňovač.

Ak práve dc PSRR, ano zvýšiť slučkový zisk je jedna metóda, pretože v blízkosti slučky PSRR sa rovná open-PSRR rozdeliť na otvorené slučky zisk. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Podľa predchádzajúcej teórie, že obe strany incease PSRR: jeden je použitie vysoko PSRR štruktúry, druhý je na incease zosilnenie, z cource hlavne operačný zosilňovač;

Ďakujeme, že ste gevy a Babbage ~ ~ Áno, pre zvýšenie PSRR DC bandgap byť vykonané zvýšenie operačný zosilňovač zisk. , Ale,,, moja otázka je [color = blue] Prečo PSRR DC rôzne s teplotou [/color], zatiaľ čo operačný zosilňovač zisk does't rôzne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back