Potřebuju pomoc,

W

Weis Guy

Guest
Im plánovanie na mojej výskumnej práce, a pokiaľ ide o technológiu Bluetooth a MOBILE PHONE.My prípravné koncepcie budú tieto:

1.vyhľadať osoby pomocou mobil, najlepšie s GSM technológiu a pomocou bluetooth.In moje koncepcie, budu plánuje zaviesť rôzne škvrny na bluetooth zariadenia a majú ho umiestni každý po 10 mtrs alebo viac v závislosti na bluetooth.
2.počítači alebo zariadení, ktoré môže byť správcom dostávať text v každom bluetooth zariadenia.
3.Ak osoba, sa snaží nájsť osobu pomocou SMS (osoba, ktorá by mala byť umiestnená, musí byť zapísaná do databázy) na serveri s bluetooth bude snažiť nájsť konkrétne vlastník na mobil potom vypočíta na diaľku pomocou triangularization a sú vypočítané na Hlavný server SMS, a potom poslať odpoveď na ten, kto nájde.

Druhej koncepcie bane je pomocou cellsites miesto bluetooth zariadenia.

Viem, že existuje osoba, ktorá vedela o koncept tohto druhu, aj to ocenia, keby ste mi pomohol! Čakanie na ur pozitívne reakcie! Ü

Dúfam, že niekto bude deliť akékoľvek nápady ohľadom môjho konceptu!

Mám málo vedomostí zvažuje polohy pomocou bluetooth.Avšak polohy pomocou siete GSM bol standartised.Mali by ste lookup špecifikácie 3GPP.

Existujú približne 3 metódy definovanej v spec, jeden z nich za použitie budovať-in GPS prijímača.Ďalším názvom E-OTD (užšia - pozorovať časový rozdiel) zamestnáva triangulácie, ako ste navrhol.Niektoré telefóny, ako je Nokia 6230 už podporuje túto metódu.

Já bych doporučuji vám nájsť túto knihu:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0130084565/104-4754600-7608719?v=glance
Je možné si ho stiahnuť z internetu.

Nazdar,

Pozri prílohu, môže byť užitočné aj pre vás.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte ma.

Pozdravy,

N. Muralidhara
CRL-BEL
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back