Posledné pole v komunikácii

K

khawar

Guest
Ahoj, ja si robím svoju telekomunikačnej techniky, čo je najžiadanejšie oblasťou, v ktorej môžem robiť svoju majstrov Po maturite som sa záujem o bezdrôtovej komunikácie, rovnako ako v satelitnej commuincation thnx khawar

Ahoj .. Neviem, z akej krajiny u R. ...!!! čo vyhovuje U podľa zamestnania v krajine ur .. Navyše, neviem, či niektoré univerzity ponúkajú majstrami v tomto obore! preto, že mnoho univerzít ponúka majstrov v komunikácii, elektroniku, elektrické .. U niektorých kurzov si môžu vybrať z ur výberu podľa chuti ur .. u môže tiež urobiť theisis Ur voľby ... Ja som Ing Elektrické (Elecronic a komunikácia). .. Moja práca je na OFDM .. Ide o Naveed

MIMO antény, časopriestorom kódovanie adaptívne kanálu Beamforming vyrovnanie NGN siete budúcej generácie

Môžete pracovať na IDMA (Interleave Division Multiple Access). Jedná sa o technológiu o krok vpred pred CDMA. To má veľa výhod pre CDMA. Môžete hľadať dokumenty o edaboard. Dokumenty sú k dispozícii na EDABOARD.

Myslím, že WiMAX: Celý svet Interoperabilita pre mikrovlnné Access NGN Bezpečnostné služby NGN

RFID ZigBee HIPERLAN (to je správny pravopis: D) ZČU použitie multi-anténne systémy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back