Poslať životopisy pre VLSI práce

N

nittinsharma80

Guest
Ahoj všetkým, naša firma hľadá dobré candiudates s 1 + skúsenosti v oblasti VLSI. Zaslať životopis na mňa, či hľadáte prácu VLSI v severnej Indii. S pozdravom, - Nitin nittin.sharma @ gmail.com

Tak som čerstvejší a bolo by možné, aby som sa pripojiť ....

Ahoj, ja som čerstvejšie, či môžem požiadať o túto prácu .....

Ahoj, Iam posledný rok študent a pošlem môj životopis ...????

Má niekto vidieť túto prácu návrh bol zaslaný _three_ rokmi? Majú dosť času najať veľa inžinierov od tej doby (a pravdepodobne oni, inžinieri, boli vypálil) Prosím, čítajte pozorne príspevky (vrátane dátumu)

Ahoj, May b jednoducho potrebujete pár VLSI pokračuje v porovnaní ..!!!

Dobrý deň, je možné u pomôžu nájsť? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Ak je to možné napíšte nám na e-mail.

Ahoj priatelia, ja som robil môj B. TECH posledný rok a bude dokončená v máji 2010, mám veľký záujem o prácu v VLSI robiť, som môj hlavný projekt a mini projektu VLSI, môžem dostať nejakú VLSI pracovných miest, môže U pls pomôžte mi v Makin mi vedieť, ako žiadať o také pracovné miesta. aj ja chcem vedieť názvy vzdelávacích inštitúcií, ktoré poskytujú vzdelávanie v VLSI to môže byť v hyd alebo banglore. prípadne vie, pls poštou odpoveď

[Quote = sreya] Zdravím priatelia, robím, moja B. TECH posledný rok a bude dokončená v máji 2010, mám veľký záujem o prácu v VLSI robiť, som môj hlavný projekt a mini projektu VLSI, môžem získať akékoľvek VLSI pracovných miest, môže u pls pomôžte mi v Makin mi vedieť, ako žiadať o také pracovné miesta. aj ja chcem vedieť názvy vzdelávacích inštitúcií, ktoré poskytujú vzdelávanie v VLSI to môže byť v hyd alebo banglore. prípadne vie, pls po odpoveď [/quote] Pozrite sa na www.cvcblr.com a naše plnohodnotného EIC program http://www.cvcblr.com/trng_profile...temVerilog @ [url] www.cvcblr.com / školenia Veľa šťastia TeamCVC www.cvcblr.com / blog

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back