Positiv 20 vs CRAMOLIN Kladné

A

Azaruk

Guest
Ospravedlňujem sa, ak to nie je správne fórum pre tento dotaz, ale väčšina ľudí tu sú zbehlí v budovaní svojej vlastnej kit ....... Dlho som bol šťastný používateľ Kladné 20, dôsledne dostať vynikajúce výsledky. My Predajca je teraz nesie CRAMOLIN produkt, ktorý vyzerá, že má veľmi odlišné vlastnosti. Mám veľmi malé oblasti na palube, kde vyvinul odpor Nezdá sa, že boli vystavení vôbec, takže len málo medi body celé miesto, ktoré je extrémne škaredá a má potenciál byť príčinou problémov. Má niekto skúsenosti s CRAMOLIN? Moje nastavenie je rovnaké ako Kladné 20 technika: - 350 Nm UV trubice asi 150 mm od hracej plochy. Dve rúry sú používané, s kresbou PCB podrží na panel s kusom skla. Viem, že sklo pohlcuje značné množstvo UV žiarenia, takže moje expozície s Kladné 20 bol asi 10 minút. Mám vystavený po dobu 15 minút pomocou Cromalin, ale som stillgetting rovnako chabý výsledok. Bol som vo zvyku sušenie môjho Kladné 20 dosiek v otepľovanie zásuvky. Mohol by sa teplota čo do činenia s tým? Som veľmi frustrovaný cez to všetko, a to najmä od počtu zlých rád, keď náklady na chemikálie tak v tejto krajine!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back