G
greenwilly
Guest
môže mi niekto pomoct s informáciami o tom, ako ísť o tom tento projekt im 3. ročníka elektrotechnickej študenta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Vďaka Ocenil by som, keby ste e-mail mi to môj adrress je [email ] wilsonr@arc.agric.za [/email]
Niektoré novšie telefóny Nokia podporujú AT príkazov. 16F84 nemá UART, takže budete musieť posielať a prijímať sériová dáta v softvéru.Nokias použitie FBUS / MBUS, trochu komplikované bit.
Myslíš, že nemôžem posielať SMS priamo na mobilný telefón.?? Vďaka za pomoc16F84 nemá UART, takže budete musieť posielať a prijímať sériová dáta v softvéru.
Myslíš, že nemôžem posielať SMS priamo na mobilný telefón.?? Vďaka za pomoc [/quote] To možno vykonať pomocou UART komunikácie 16F84. Budete musieť použiť bitbanging techniku a 16F84 beží na 4 MHz, nie je možné dosiahnuť dobré komunikácie nad 9600 Bd. Navrhoval by som použiť 16F628A, ktorá má vnútornú UART. Východiskový prenosová hodnotené z mobilných telefónov sú 19200 Baud. Na zdravie Ravi16F84 nemá UART, takže budete musieť posielať a prijímať sériová dáta v softvéru.
Vlastne Nokia FBUS je rovnaká ako asynchrónny sériovú komunikáciu Siemens! A Nokia sa používať AT príkaz taky!Myslím, že najviac najjednoduchšie je to s mobily Siemens, pretože používajú asynchrónne sériovú komunikáciu. Nokias použiť FBUS / MBUS, čo je trochu komplikovaný kúsok.