portu ise8.2 design xc4000 sérii

G

guzhal

Guest
Chcel by som vedieť, či architektúre vyvinutej spoločnosťou novšia verzia ISE je možné portovať na staršie rad ISE na ex. či architektúre vyvinuté pomocou 8.2i je možné portovať na xc4003e / Spartan xcs10 pls povedzte mi jeho veľmi naliehavé ..............

Možno. Ak máte šťastie. Mnoho faktorov môže zabrániť delegovanie. XC4003 je veľmi malý a pomalý v porovnaní s modernou FPGA. To tiež chýba hlavné funkcie, ako sú hodiny manažéri, blok RAM, násobiče a flexibilné I / O režimu. Nie som si istý, O XCS10, ale situácia sa asi nie je o moc lepšie. Ak si stále myslí, že šance na úspech, si môžete stiahnuť zadarmo ISE Classics (podporuje XC4000 séria) a skúste portu navrhnúť sami. http://www.xilinx.com/ise/logic_design_prod/classics.htm Možno Užitočné: Synplify Pro podporuje rodiny XC4000. Je to lepšie ako starý syntezátor ISE Classics (ISE 4.2.03i) syntezátor. Stále je nutné ISE Classics na mieste-a-cesta.

Je váš návrh v schéme vstup alebo VHDL? Ak sa VHDL alebo Verilog Myslím, že nie je tak ťažké portu design. Odporúčam vám vyskúšať aj zariadenia novšie ako xcs10. Bye. G.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back