Port impedancia v CST MWS

P

pewang

Guest
Ahoj, všetky priateľ, keď som simulovať nejaké malé množstvo koaxiálny súčasťou MWS, ak môžem použiť symetriu hranice, port impedancia acurracy veľmi nízka, dokonca som sa zlepšiť severl časy oka node.When zruším symetriu hranicu, môžem dostať blízko výsledok, ale povedie dlhá simulovať time.Does niekto, ako prístavný dozor impedancia presnosť? Keď som skontrolovať portu info, našiel som spôsob výpočtu presnosti môže control.But Kedy tranzitný riešiť, ja viem, ako sa dos'nt prístavného dozoru impedancia presnosť výpočtu. Vďaka!

Ahoj, pewang! Prosím, môžete písať svoje konštrukcii tu? Bude viac hovoriť. "Symetria hranici" máte na mysli elektrické alebo magnetické múru? Budeme sa snažiť vyriešiť to, čo som kedy nemajú problém s portom impedancies .. RGZ, eirp

Môj návrh je koaxiálny SMA connector.I použitie XZ a YZ plán, ako magnetické wall.So softvér simulovať len štvrtina model.I skontrolovali oka uzol na porte, je to veľmi šetrí. Na modeli rozmer, použite impedancia rovnice by prístav impedanciu 50 ohm tak ďaleko, ale CST počítať len 48.3ohm.Also dôsledku veľmi nestabilné, somtimes vypočítať výsledok je 53 ohm.My uzol siete je nastavenie na vlnovej dĺžke 30 uzlov, myslím, že je dosť. Ale keď som kontrolu portu info (kliknite pravým tlačidlom myši na porte), nastavte režim s presnosťou na 0,1%, a vypočítať portu režimu, CST dávať dobrý výsledok po niekoľkých prejsť. Ale keď sa riešenie celého modelu, CST riešiť režim portu impedancia iba jeden priechod.

Riedke siete v prístave lietadlo môže byť problém. Upresnite iba dielektrický materiál medzi vnútorným a vonkajším vodičom: 1) Zapnite pohľadu sieť 2) Vyberte dielektrické pod jeho Layer 3) Prejdi na: Edit -> Mesh Vlastnosti 4) Maximálna šírka oka krok: zmena čísla Dx a Dy (priečne coord) na čo je o 0,1. Potom naneste uvidíte rafinované siete v prístave kritické miesto s dx = dy = 0,1 Môj výsledok z koaxiálneho kábla (navrhnutý tak, aby 50Ohm) je Z0 = 50,0161 Ohm. S pozdravom, eirp

Vážení Pewang, snáď moje posolstvo prichádza do tejto diskusie trochu neskôr, jeden rok oneskorenie ... Mimochodom, ja som návrh a simulačné modely s nejakou anténu CST-MWS, a musím tiež použiť SMA konektorom. Mohli by ste mi prosím pošlite mi vaše súbory SMA konektor návrh, ak máte stále je? Ocenil by som. A dúfam, že môžeme pokračovať v diskusii týkajúcej sa antén a simulácie CST alebo HFSS. S pozdravom, Hiromi E-mail: hgoi@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back