porozumení sedem vrstva

J

jhn_karim

Guest
ahoj

mám problém pochopiť, ako to funguje, môže mi niekto pomoct, vďaka

Čo ste myslel zo "sedem vrstvy"?

vysvetľovať viac, prosím.

Ak sa vaša otázka je ohľadom "OSI Sedem-Layer Model" pozri nasledujúce stránky:

http://sip.utc.sk/encyclopedia/Topics/15.htm

Ach, mám na mysli OSI sedem vrstiev, neviem, kedy je hardware pracuje na linkovej vrstve dáta, alebo sieťovej vrstvy,
a čo je odlišné zasadnutí a sieťovej vrstve
btw, vďaka za odpoveď

OSI modelu ..7 vrstiev ..layer1:: Fyzická vrstva: definuje acual prenos informácií cez prenosové médium.určuje, ako sú bity prevedené na elektrický prúd, svetelné pulzy, alebo akejkoľvek inej fyzickej podobe definig také faktory, ako napätie, časovanie faktory, a konektor normy.

LAYER2:: Data Link Layer: definuje, ako sú informácie odovzdávané v celej sieti pomocou vytvorenie a uznanie správ hranice.a zabezpečuje, že všetky chyby nemali by byť vykonávané na ďalšie vrstvy sa vykonáva detekcia chýb, opravy a re-vysielania.

L3:: sieťové vrstvy: je zodpovedný za adresovanie a smerovanie.táto vrstva kontroluje obe vrstvy 1 a Layer 2.vrstvy 3 dostane správu od layer4 a zistiť, adresovanie a smerovanie na neho a potom je dáva, layer 2 zvládnuť správy.

layer4:: Transport Layer: Stará sa o transfrer údajov vytvorenie a udržiavanie spojenia medzi koncovými užívateľmi.To tiež prestávky veľkých prevodoviek do menších paketov, ale zaisťuje aj všetky údaje získané bezchybný a odstraňuje duplicitné pakety.

layer5:: Session Layer: zriaďuje a ukončuje spojenie a zabezpečuje zasadania na logické časti.Vykonáva aj účtovné povinnosti na zabezpečenie riadneho vyúčtovania.

layer6:: Presentaion vrstvy: je zodpovedný za tlmočenie významy bitov odoslané z jedného programu do iného a pripravuje tieto informácie pre prezentáciu užívateľovi.

layer7:: aplikačnej vrstvy: poskytuje rozhranie medzi sieťou a End-User, ktorý umožňuje užívateľovi komunikovať so sieťou.
-------------------------------------------------- ---------------------------------
Dúfam, že som mohol pomôcť s týmto stručným o & vrstvy OSI modelu.

takže chceš povedať, že vrstva 4 je zaoberá fyzickú súčasť a vrstva 5 sa zaoberá logickou časť, ale obaja pracujeme na vytvorení spojenia

i tiché porozumení o vrstvou 6 a 7, ale nie tichý istí vrstvy 3, 4 a 5, je návrh

dobre je najlepším miestom k vidieť rozdiel je
www.cisco.com/univercd/cc/ TD / doc / cisintwk / ito_doc / introint.htm
kontaktujte ma, či u stále HV problémy ..... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

odkaz bol odstránený od spoločnosti Cisco, iný odkaz
vďaka

Vrstva 3 sa zaoberá IP a smerovacích protokolov.

Vrstva 4 sa zaoberá TCP alebo transportné protokoly, socket komunikuje vrstvy 3 s vrstvou 4.

Vrstva 5 sa zaoberá logické spojenie.

dobre poznačte veľmi dobrý vzťah ... dúfam, že to bude fungovať tentoraz ... svojich PDF dokument o 61 stranách a myslím, že jeho dobrý ...... i hv tiež dostal prednáška ... im Nahrávanie je tu ...
http://wireless.ictp.trieste.it/school_2005/lectures/carlo/NetBas.pdf
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

použitia knihy ako Stallings alebo Tanenbaum ...lepšie ako čítanie niektorých materiál on-line ...pekný spôsob, ako dostať ur základy leštenej!

Pamätajte si tieto skutočnosti: model OSI je konceptuálny model.Pre softvér konať v 7 vrstve, musí hrať s ostatnými vrstvami ...alebo iný softvér, musia zaručiť, že ostatné vrstvy sú protokoly sú splnené.

fantasy starších OSI bol nenasleduje IETF - prehliadanie cez protokol HTTP, ak nie zle sa brať len 4 vrstvy.Ale to ešte funguje v drsnom prostredí zvanej internet)

pratyk Napísal:

použitia knihy ako Stallings alebo Tanenbaum ...
lepšie ako čítanie niektorých materiál on-line ...
pekný spôsob, ako dostať ur základy leštenej!

skúste flazx.com alebo ebookclub.org
tam je sakra veľa kníh.
skúste hľadať sietí alebo CCNA kníh

Kuros, Ross je dobrá kniha sa dozvedieť o Networking.Môžete použiť Stallings / Tanenbaum príliš

Ahoj taky všetkým
já potrebovať bezplatné internetové stránky, z ktorej som si stiahnuť knihu Tanenbaumm

Ahoj, ja som nahrať veľmi dobré prezentačné ma na sieti topológie a OSL vrstvy, sa bude dať ua stručný úvod ABT vrstvy, ak u nejaké fruther pochybnosti, obráťte sa na mňa
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back