popis o SIP

A

asmat_ali

Guest
hi ..
môžem získať nejaké informácie o H.323
a Session Initiation Protocol
thanx

obaja sú relačná vrstva protokolu,
rolu všetkých protokolov relačná vrstva je nastavenie, údržbu a strhnúť zasadnutí,
a oni sa nezaoberajú hlas sám o sebe, ale oni sa zaoberajú signalizačné informácie súvisiace s hlasom s cieľom poskytovať hlasové pakety správneZnie 7 minút:Odporúčam vám knihu Cisco CVOICE, nájdete ho ľahko na emule alebo dravý diel, je to veľmi užitočné o tieto protokoly

Názov: Internetová komunikácia pomocou protokolu SIP: Poskytovať služby VoIP a multimediálne služby s Session Initiation Protocol
Autor: Henry Sinnreich, Alan B. Johnston
ISBN: 0471776572
Vydavateľ: Wiley
Copyright: 2006
Stránky: 408Popis knihy

Od predných inžinierov WorldCom - odborné usmernenia k plánu zasadnutí realizácie SIP Initiation Protocol (SIP) získala obrovskú prijatie na trhu, pretože sa stala oficiálnym IETF internetovej komunikačný štandard v roku 1999.SIP je technológia, ktorá umožňuje zasadnutie multimediálnej komunikácie na Internete - tie, ktoré umožňujú hlas, video, chat, interaktívne hry a ďalšie prevádzkovať všetky naraz.Teraz, keď skutočné rozmiestnenie sietí SIP sa chystá vzlietnuť, dva predné komerčné zavádzanie dodať kompletné poradenstvo v tejto vzrušujúcej novej technológie.Zamerané na IT a sietí odborníkov a rozhodovacích právomocí-u poskytovateľov internetových služieb (ISP), ako aj vytváranie sietí (NSP) a aplikácií (ASP), poskytovatelia služieb, táto kniha pomôže čitateľom zorganizovať dostupnej ponuky dodávateľov a služieb, zistiť, ako integrovať SIP a maximalizáciu moci po celej svojej siete.

http://rapidshare.de/files/29215818/2006_0810_wrz_w-icusdvamswsipj2.e.izp.html

Hi Karan, Táto kniha bola vymazaná z rapidshare.Môže u mi poskytnúť nový odkaz, alebo nahrať na knihy pre mňa.

Kashi Napísal:

Hi Karan, Táto kniha bola vymazaná z rapidshare.
Môže u mi poskytnúť nový odkaz, alebo nahrať na knihy pre mňa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back