PonyProg

D

DrWhoF

Guest
Prečo sa v obvode PonyProg existuje odporúčanie o nenahrádza LM2963 s LM78L05? Vďaka. DrWho

Ako môžete vidieť, tento programátor sa snaží "ukradnúť" energie z sériového portu, a napätie tam je nepredvídateľnými .. LM2963 je veľmi nízky úbytok napätia, regulátor napätia a vyžaduje iba 200 mV vyššie napätie na vstupe, aby 5V regulované .. Ak zvolíte externé napájanie a neregulované / vstupné napätie bude minimálne 8 Vss môžete použiť LM78L05 alebo akékoľvek iné nízkou 5V regulátor napätia .. S pozdravom, IanP

Je jasné, že sériový port nie je tak silný, aby bol zaistený stabilný úroveň výstupného napätia. Pomocou nízkych výpadku regulátora, ako LM2963 vám asi 2 volty naviac v porovnaní s LM7805.

Používam PonyProg mnoho rokov. Mám aj variantu sa bez externého napájania. Moje skúsenosti ukazujú, že PonyProg s externým napájaním pracovať viac stabilný a uloženie. Ak ste sa PonyProg s vonkajším výkon, ktorý možno použiť 7805. Pracujem s 9V batériou. Napríklad je veľmi obtiažny (vo väčšine prípadov nie je možné), alebo programu sda2506 mda2061/62 bez napájania ext, ospravedlňujem sa za moje zlé englesh S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back