Pomocou PowerPC + vlastnú logiku

E

ehsan_iut

Guest
Ahoj, chcel som použiť vstavaný procesor (PowerPC), v mojom design. Môj projekt je riadený ISE nie EDK. Pridal som PowerPC môj návrh a potom začali používať EDK zvládnuť PowerPC. Vytvoril som niekoľko registrov pripojenie k OPB. teraz chcem získať prístup k nim z ISE a používať ich vo vnútri modulov VHDL. Existuje nejaký spôsob, ako používať tieto registre ISE? Ak potrebujete ďalšie informácie dajte mi vedieť o tom.

Áno, môžete to urobiť z ISE. sa v hornej VHDL súbor designu EDK pripojiť logiku do registrov. run ISE.

Pre MicroBlaze musíme použiť niektoré arbitra spojiť logiku na zbernici CPU, domnievam sa, že PowerPC bude potrebovať podobnú rozhodcovia!

Kde je najlepšie VHDL súbor EDK? mám pridať do ISE projekt? Už som pridal súčasť môjho projektu, ISE, ktorý zodpovedá vstavaný procesor, ale obsahuje iba I / O ani registre. Ďakujem vám za pomoc.

Nemusíte pridať VHDL vrchol súbor ISE, ale namiesto toho budete musieť pridať projektu EDK súbor ISE a bude uznávať a rozhranie pre súbory procesorov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back