F
Fala
Guest
Dobrý deň, niekedy v PCB Potřebuji vysoko aktuálnej skladby.V schematickom úrovni nie je jasné, kedy som nemala dostatok priestoru pre široké použitie koľají a mám použiť vodiče a miesto, kde som nepotrebujete drôtu, pretože môžem použiť široké pásy.tak v DPS, kde som potreba, môžem pridať zložku (ktorú som vytvoril pre zastupovanie drôtu) na PCB.táto zložka je drôt a je to skrat, ale aj keď som priradiť rovnakú sieť na oboch koncoch zložky som žiadny spôsob, ako povedať @ ltium návrhárov, že táto zložka je v skutočnosti drôt, a tak nie je potreba @ ltium návrhárov, aby pripojiť tie uzly, ktoré sú pripojené cez túto zložku.Vo vlastnostiach zložky môžem určiť typ.Ako som si prečítal dokumentáciu a ako som pochopil, že keď som priradiť typ ako "Čistý Tie", skôr ako štandard, potom by sa povedať, že táto zložka AD skutočne spoja do rôznych častí čisté, ale v praxi, aj keď som priradiť typ ako "Čistý tie ", opäť sa pokúsi pripojiť AD uzlov, ktoré sú už pripojení cez túto zložku.Dávka niekto poznať žiadne riešenie pre môj problém?
vďaka
vďaka