pomocou drôtu komponenty pre pripojenie do siete @ ltium Projektant?

F

Fala

Guest
Dobrý deň, niekedy v PCB Potřebuji vysoko aktuálnej skladby.V schematickom úrovni nie je jasné, kedy som nemala dostatok priestoru pre široké použitie koľají a mám použiť vodiče a miesto, kde som nepotrebujete drôtu, pretože môžem použiť široké pásy.tak v DPS, kde som potreba, môžem pridať zložku (ktorú som vytvoril pre zastupovanie drôtu) na PCB.táto zložka je drôt a je to skrat, ale aj keď som priradiť rovnakú sieť na oboch koncoch zložky som žiadny spôsob, ako povedať @ ltium návrhárov, že táto zložka je v skutočnosti drôt, a tak nie je potreba @ ltium návrhárov, aby pripojiť tie uzly, ktoré sú pripojené cez túto zložku.Vo vlastnostiach zložky môžem určiť typ.Ako som si prečítal dokumentáciu a ako som pochopil, že keď som priradiť typ ako "Čistý Tie", skôr ako štandard, potom by sa povedať, že táto zložka AD skutočne spoja do rôznych častí čisté, ale v praxi, aj keď som priradiť typ ako "Čistý tie ", opäť sa pokúsi pripojiť AD uzlov, ktoré sú už pripojení cez túto zložku.Dávka niekto poznať žiadne riešenie pre môj problém?
vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back