pomoci

Z

zai3our

Guest
Ako môžem zmeniť svoje nástroje z wired jeden bezdrôtový nástroje?

plz, ak existuje určité schémy

10x moc za pomoc

I obyčajne nemajú reakcii na tieto témy, akési ale to mě jako sranda, tak som sa odpoveď ...

Aký druh "nástroje" sa snažíš konvertovat?Ty druhu musia byť "mimoriadne" a povedzte nám aspoň názov toho, čo sa pokúšate skonvertovať, ak chcete mať žiadne schéma ...

10x pre ur odpoveď brata.

Chcem sa naučiť všeobecnú predstavu o wirelessing nástroje tak to môžem urobiť pre jednu.

Predpokladám, mám malé auto pic založené s 2 DC motory ovládané pomocou pic16f84A s drôtom radiče, ktoré sa voľne pohybuje dopredu, dozadu, doľava a doprava.
Čo môžem robiť?

Urobil som niečo takého použitia Cypress WirelessUSB modul (CYWUSB6935 byť konkrétne), a PIC18F4550, a run-nadol R / C autá shell so zlomenými prijímač.Já bych odporučil prechod na aspoň 16F628A pre aplikáciu, ako je toto.Bezdrôtový kód sám prevzal kilobyte alebo dvoch programových pamäte, takže budete chcieť mať veľa priestoru

Celý projekt nájdete tu: http://cuznersoft.com/wordpress/?cat=3
Som si istý, že som sa po niečom na tu (rovnako ako niektorí kód alebo niečo užitočného), takže ak chcete niečo špecifické pre tento projekt len opýtať a já vám to post, ak je niečo, čo môžem poštou (niektoré moje veci sú pre obchodné podnikanie, tak to nemôže byť vyslaný).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back