Pomoc! Vysoká stabilita oscilátora

S

starrinesss

Guest
Ahoj, Môže mi niekto láskavo mi o niektorých obvodov alebo architektúry oscilátory, ktoré majú vysokú stabilitou frekvencie s rôznymi podmienkami, ako sú rôzne napätia (od 3.6V do 2.5V), rôzne technologické podmienky (FF alebo ss). Môže niekto prosím nahrať niektoré dokumenty alebo doklady thx veľa Starriness

Zdá sa, že existuje dokument o oscilátor nezávislý na procese, prosím, hľadanie IEEE!

[Quote = liuyonggen_1] Zdá sa, že je dokument o oscilátor nezávislý na procese, prosím, hľadanie IEEE! [/Quote] ďakujem, mohli by ste mi povedať titul?, Alebo nahrať? Starriness

U možno použiť orez podložky pre frekvenčné stability OSC, ako požadujete.

získanie kryštálu alebo kremenný oscilátor. Sú veľmi stabilné a majú veľmi nízky teplotný koeficient.

edwintsu I dont think pad je orez avilable vo svojom dizajne. Firewind Referenčné kryštál nie je povolené. Prepáčte. StarrinesS

stabilita kmitočtu musí zahŕňať celú škálu PVT, ktoré sú závislé na aplikácii. na dodávky alebo VIN, môžete použiť regulátor napájanie vášho oscilátora, skôr než používať skutočné VDD directely, že výhody vám ďakujem za proces, môžete použiť orezávanie k dosiahnutiu cieľa Medzitým môžete použiť relaxačné topológie

heartwide Áno, myslím, že použiť bandgap odkaz na zdroj napätia, ale potrebujú Kompenzačný obvod pre nastavenie výstupnej frekvencie pre zmenu procesu. Tak to musí byť napätie (prúdu)-riadené oscilátory, je to tak? starriness

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back