pomoc technologických súborov pre vytváranie Synopsys MilkyWay dát

S

s3034585

Guest
Ahoj chcem sa naučiť rôzne technologické súbory, ktoré sú potrebné pre vytváranie Synopsys MilkyWay databázy. Ďalej sú súbory, ktoré sú potrebné. 1) Technológia súbor (. Tf) 2) GDSII súborov (. GDS) 3) TDF súborov (. TDF) 4) Pad Informácie orientácia v súbore CLF 5) obmedzenia súbor (. SDC), ktoré obsahujú časové obmedzenie a hodiny Definícia 6) Edifa netlist súbor (. ERF), ktorý obsahuje informácie o spojení 7) Návrh databázových súborov. db), ktorý obsahuje netlist, načasovanie a obmedzením návrhu pravidiel Chcem sa naučiť štruktúru týchto súborov, aby som mohol vytvoriť vlastné súbory . Ak niekto má informácie o nich alebo odkazy môžete mi pls. Bude to gr8 pomoc. Vďaka vopred. Tama

u môžete získať viac poznatkov o tejto súborov z predaja. ak u predali potom ísť podnikajú príslušné ju.

Ahoj Arunragavan Vďaka za odpoveď. Neviem, čo sa predáva môžete pls povedzte mi o tom. Vďaka vopred Tama

PREDANÉ je Synopsys prihlásený dokumentácie. Zistite si firemné SiteID a zaregistrujte sa na solvnet.synopsys.com. Nájdete on-line dokumentácie po prihlásení solvnet alebo si stiahnite celý balíček v Synopsys ftp

PREDANÉ obsahuje všetky informácie o nástroji Synopsys a dobrý tip pre dizajn. lepší u, musíte si prečítať PREDÁVANÉ materiálov. prihlásenie do Synopsys ftp a predá. Pre prihlásenie musí vyžadovať u EDA v spojení so spoločnosťou mail ID zaregistrovať.

tf definovať technológie informácie o procese ü. ako kovové vrstvy, res, čiapky, rozteč a tak ďalej, až príliš moc čo povedať, nájdete v súbore stanoviť v Astro sprievodcu. GDSII je binárny formát, ktorý ukladá rozloženie informácií. U použite tento formát tapeout ur čip zvyčajne. Pomocou GDSII, môže u generovať detail bunky zobrazenie v MilkyWay. db je Synopsys konkrétny formát. u možno uložiť návrh v tomto formáte, a tranform lib do formátu db. sdc je obmedzenie súbor, ktorý zvyčajne obsahuje hodiny špecifikácie, multicycle definície cesty a niektoré ďalšie konštrukčné obmedzenia, pokiaľ viem, u syntézu, u viem, že. Edifa je netlist formáte.

vlastne u google môže zo siete predá! veľa šťastia!

Ahoj chlapi Ďakujem za info .. Môžete mi pls povedzte mi, kde môžem získať študovať štruktúru týchto súborov tak, že pomáha mi rozumieť. Vďaka vopred Tama [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 0 sekúnd: [/color] [/size] Ahoj Chlapci Vďaka za info .. Môžete mi pls povedzte mi, kde môžem získať študovať štruktúru týchto súborov tak, že pomáha mi rozumieť. Vďaka vopred Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back