Pomoc s výberom ESD ochranný obvod pre tento I / O signál

K

katrin

Guest
Chcem použiť ESD ochrana obvodu (pozri obrázok nižšie) pre I / O signál by mohol niekto dať mi nejaký návrh?

[Quote = Katrin] chcem použiť ESD ochrana obvodu (pozri obrázok nižšie) pre I / O signál, ale jeden vstupný signál je práve aktuálny režim signál, som premýšľal, na ESD ochranu aktuálneho režimu signálu, tento obvod ešte do úvahy, pretože tam bude úbytok napätia na tejto sérii obmedzovacieho odporu [color = red] Alebo mám odstrániť túto sériu odpor prúdový signál režim vstupu? [/color] [color = orange] [/color] môže niekto dať mi nejaké návrhy? Vďaka [/quote] Verím, že budete potrebovať nejaký "krvácajúce" odpor (10M alebo tak nejako), aby krvácanie z akejkoľvek statickej elektriny do krajiny v prípade, že ESD prítomný.

Môžete hľadať nejaký papier o ESD napísal Albert ZHWang myslím, že dostanete to, čo ste chceli

Sekundárna ochrana je spravidla len nevyhnutné, ak je potrebné chrániť bránu vnútorného MOS. Ak váš vnútorný signál nezasahuje bránu, ale len zdroje / kanály, potom by ste mali byť v poriadku bez sekundárnej ochrany. Hovorím to bez znalosti vašich presných požiadaviek ESD alebo aké primárnej ochrany máte, tak je to len zovšeobecňovanie, kde primrary ochrana dostatočne chráni váš PIN. Pokiaľ ide o vaše vstupný prúd ide, ak váš obvod môže žiť s poklesom, potom nie je potrebné odstrániť. Vy ste vlastne v lepšej situácii, ktorí majú bežný režim vstupu, pretože odpor nebude mať vplyv na frekvenčnú odozvu. Napätie režimu odporu obmedzuje nabíjací prúd, v súčasnej režime to nie je. Takže ak si môžete dovoliť pokles napätia, aby odpor.

Pre aktuálny režim vstupu, myslím, že váš obvod vstup je zdroj, mám pravdu? Ak je obvod vstup zdroj, odporúčam vám môže odstrániť odpor a za druhé ESD ochranu. Ale je potrebné usporiadanie obvodov yout vstup ESD pravidlá. Yibin.

normálne ESD štruktúra by mala byť uvedená v manuáli procesu. Je potrebné preukázať v kremíka zlievarni, a to podľa návrhu

[Quote = Katrin] chcem použiť ESD ochrana obvodu (pozri obrázok nižšie) pre I / O signál by mohol niekto dať mi nejaký návrh? [/Quote] kde je okruh?

Katrin, tam sú dve osoby v hlavnej ESD dizajne innios a Tchaj-wane, iná osoba, sa hovorí:''Ming-Don Ker'', môžete tiež hľadať jeho článok o Internete. Možno, že je vhodnejšie

Môžete byť konkrétnejší? Rozvrhnutie môže pomôcť trochu na ESD otázku, a to závisí na vašich požiadaviek. Pre dosiahnutie štandardu CE (4kV kontaktné descharge, 8KV odvod vzduchu) s relatívne dobrým ic. Je to jednoducho tým, že pridá poľnohospodárskej politiky GND s cievkou. (Môže dosiahnuť okolo 5.5KV kontaktný výboj okolo 10kV pre vypúšťanie vzduchu) drahšie spôsob, ako vyriešiť tento problém, je použitie ESD tlmič. Rogerynt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back