Pomoc s PCB návrh VCO

S

skyismylimit

Guest
Ahoj chlapci, ja som pracoval na konštrukcii MESFET VCO na PCB na 1.5GHz. Chcem poznať základy návrh dosiek plošných spojov, body mať na pamäti, prácu s VCO dizajn apod Môže mi niekto pomoct s dobrou tutorial a príklady? žiadne odkazy? Ja používam Agilent ADS pre simuláciu. Nápoveda, prosím

Dobrý deň, môžete si stiahnuť datasheet od Agilent sám, a ak prejdete list veľmi krátko, bude smerovanie pokyny aj vzhľadom k niektorým kde. Druhou možnosťou je Google na internete s reťazcom vaše hľadáte, IAM, určite budete mať nejaké informácie o smerovaní pokyny, dúfam, že to pomôže. Existuje mnoho článkov napísaných a poslaných do webovej stránky, musíte zadať príslušný reťazec do adresného riadku a získať informácie, gud šťastie pre vyhľadávanie ..... S pozdravom Ramesh

Ja pracujem s novým zariadením. Takže, nie je manuálu k prístroju. Ak máte na mysli PCB datasheet design, bude mať konštrukčné obmedzenia mať na pamäti, špeciálne pre VCOs? rovnako ako maximálna dĺžka mikropáskového pre VCO apod Vzhľadom k tomu, VCO potrebuje dobrú spätnú väzbu pre oscilácie. Návody som našiel na internete dáva všeobecný prípad.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back