Pomoc pri výbere mikrokontroléru pre bezpečnostný systém

• Thread starter gurinder_dhiman
  • Start date
G

gurinder_dhiman

Guest
Ahoj, chcem, aby bezpečnostný systém, ktorý môže mať nasledovné vlastnosti detektor dymu, detektor úniku plynu bezdrôtových senzorov auto dailer GSM / pevná linka atd CCTV kamery rozhranie. húkačka, alarm. má každý subjekt, ako je pomoc pri vývoji tohto projektu. Do teraz mám hobľované využívať mikroprocesor na hlavnej riadiacej jednotky. GSM modul pre telefón dailing. RF transcever pre komunikáciu. a MP3 dekodér čip pre hlasové správy. každý subjekt môže pomôcť pri výbere najlepších microcontrooler. môžete kontaktovať ma na gurinder_dhiman@yahoo.co.in

U možno použiť ATMEL alebo pic na základe požiadavky ur

gurinder_dhiman, .. V prvom rade je nutné navrhnúť systém blokových schém, aby sa prísť na to, koľko vstupov a výstupov máte. Po druhé, vyberte mikroprocesor, ktorý spĺňa vyššie uvedené požiadavky. Po tretie, dizajn systém blok po bloku a uistite sa, že každý blok funguje samostatne. Potom pripojte ich všetky dohromady. Dúfam, že to pomôže.

Ahoj všetkým, taký dobrý rady a kroky, ktoré ste spomenul "seadolphine2000" pre projekt a dúfame, že to bude fungovať, pre svoj projekt. teší poznať aktualizované informácie z vás. Všetko najlepšie a pozdravom.

Mám integrovanú tromi senzory so sebou som pic radič, pretože má vstavaný ADC My One regulátor spojený s dvoma senzormi druhý regulátor mal senzor a bezdrôtový modul aj spustiť časovač ISR na každých 250 ms, v ktorom Poslal som žiadosť o prvé radič, v reakcii na to, môj kontrolór odošle dáta snímača riadiaci modul s bezdrôtovou Po obdržaní a parsovanie reťazce i odosielanie dát cez bezdrôtový modul pre detektor pohybu som použil PIR čidlo, ktoré dal vysoký signál, ak je tu nejaký pohyb, ak ur pohybu, úniku plynu a detektory dymu dávajú digitálny výstup dal potom u týchto možné pripojiť na jeden radič a môže hlasovanie dáta každého snímača a udržať zvyšovanie niektorých conuter v Reakcia všetkých platných allarm zo senzoru v prípade, že počet zvýšenie počtu od stanovený limit, môže u posielať dáta prostredníctvom bezdrôtovej senzory a súčasne môže bežať u bežnej posielať správy cez GSM modul a môže tiež spustiť bzučiak u môže robiť všetky práce s jednou riadiacou ľahko bežiaci @ 20MHz

Ahoj kluci im robia rovnaký projekt je možné, mám informácie, správy .. waitng pre ur odpoveď

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back