Pomoc pri výbere komponentov pre RF založené na diaľkové ovládanie

P

Picstudent

Guest
Hai Chcel by som urobiť RF založené na diaľkové ovládanie pomocou mikrokontrolérov. Hľadám pre circuitary RF. Prosím, veď ma s vysielačom a prijímacie obvod s rozumnej miere. Navrhuje, aby sa to IR ako kódovanie. Prijímač by mal dať vysoká alebo nízka, ak je povolená TX. Dúfam, že môj cieľ je jasný! Vďaka Picstudent

Skúste Chipcon. Urobil som podobnú jednotku s ich CC1000 palube.

Hai vďaka za response.Actually som hľadal nejakú domácu vysielač a prijímač obvody. Ale keď kvôli zložitosti spojené s výstupom na rf odkaz dostať vyrovnané, je to komerčné vysielač pár dobrá voľba?. Čo je možné spektrum týchto dosiek? a čo stojí? Picstudent

Ahoj Väčšina nízka spotreba vysielača je až 30 m v priestore stavebné a až 100 m vo voľnom priestore kvôli regulácii {google pre PART15 a viac FCC pre podrobnejšie}. Všetko najlepšie Bobi

Dobrý deň, Čo je RS? Mohli by ste nám napíšte cien v USD alebo EUR? Trax

Ahoj, R znamená indických rupií (INR). 1USD = 43 € = 57 Sk 1EUR prikladám podrobnosti TX / RX modulov pozdravy Ajith

Pekné ceny, cheeper prijímača potom v laipac.com Ako by som mohol urobiť moju platbu? Môžete mi dodať do Bosny a Hercegoviny? Trax

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back