pomoc pri čítaní hex súbor vo VHDL

H

haneet

Guest
Ahoj Frndz, mám textový súbor s hex údaje, ktoré musia byť čítaný vo VHDL. Môže mi niekto pomôcť s týmto? vďaka

Dobrý deň, balíček std_logic_textio má funkcie (HREAD) čítať hex hodnoty zo súboru. Devas

alebo ak nie je std_logic_vector multuple 4 bity, napíšte reťazec, integer funkcie: Funkcia string_to_int (x_str String, Radix: pozitívny rozsah 2 až 36: = 10) vráti integer;

Ahoj devas, môžete mi ukážkový kód, ako používať Ešte si sa, ako som niekedy používal pre prácu so súbormi vo VHDL. vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 55 minútach: [/color] [/size] Ahoj Devas, som sa snažil pomocou HREAD nejako ... ale hovorí, že "no možno záznamy pre hread" Chcete, aby som nahrať kód, ktorý som napísal? vďaka

Ahoj Haneet, niečo ako knižnica IEEE, použitie ieee.std_logic_textio.all, knižnice std; použitie std.textio.all, architektúra XXXX YYYY je súbor FIN: Text otvoreného read_mode je "", proces (ZZZZ) variabilné rdline: Line variabilný hex: std_logic_vector (3 downto 0); začať bez toho, aby endfile (fin) slučka readline (fin, rdline) hread (rdline, hex), END LOOP, koniec procesu, myslím, že Google nájdete tiež príklady čítanie súborov. Devas

Prosím dont očakávať, že tento kód skompilovať - ​​to je pre simuláciu a overovanie len.

Vďaka Devas .. Jeho prácu. @ Tricky .. áno Chcem použiť na testovanie. Vďaka hoši ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back