Pomoc potrebné pre navrhovanie mikropáskové anténa

A

arsi15

Guest
Ahoj všetkým .... Snažím sa vytvoriť microstripfeed anténa rezonovať na frequncy na 1,5 GHz ..... ale ja jednoducho nemôžete dosiahnuť požadovaných výsledkov ..... tak prosím, pomôžte mi v tomto dizajne ..... naozaj potrebujem nápoveda cez tento .... som posielate Môj prevedeniach sem môžete skontrolovať a upraviť ho a dajte mi vedieť o tom, že čo je zle v mojom návrhu, a ako to môžem opraviť ... prosím svoju naliehavú ... [Size = 2] [color = # 999999] znie 31 minút: [/color] [/size] I dont mať najviac bodov, nahrať súbor ..... Čo mám teraz robiť Shude ....??? ?

Už je to dlho, čo som navrhol mikropáskové kŕmených anténa. Základná myšlienka, ak si pamätám, je nájsť správne miesto pre kŕmenie. Rozmery opravu možno ľahko priblížiť z výpočtov uvedených v akejkoľvek štandardnej anténa učebníc. Napájacom bode môže byť zaokrúhlený vynesením impedancia na rôznych miestach na opravu a hľadať miesto s impedancia Z0 (char. imp. Svoje mikropáskových feedline). Pozrite sa na tieto vzorce v antény učebnice Balanis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back