Pomoc požadovaná pre DCT / DFT

L

leechat2001

Guest
Zdravím všetkých, mám úplne nové DSP a chcem sa to naučiť, ako jeden z mojich záujmov. Som zlá v matematike a počtu ..! Snažil som sa pochopiť, chrbtica concpets DSP, ako je diskrétna kosínusová transformácia a diskrétna Fourierova transformácia. Môže niekto navrhnúť, ako získať lepšie pochopenie týchto DCT / DFT koncepcie ...!! Vďaka leechat2001: cry:

Hi Ak u skúsenosti s CFT, mal by u naučiť tieto sunjects (v poradí): DTFT DFS DFT DCT a ako? tak, že som sa dozvedel, bolo: Čítanie vybraných kapitol: "Diskrétne spracovanie signálu", ktoré Oppenheim. (Kapitoly: 2 - 8 - 9) U môžete prečítať ďalšie knihy DSP. zbohom

Ahoj, Im nahrávanie vo formáte PDF, ktorý vysvetľuje, veľmi jednoduchých podmienok, aký je rozdiel medzi DCT a DFT, ako sa DCT z DFT a mnoho ďalších základných vecí, je potrebné vedieť o dve transformácie. Im istý, že by pre dobré čítanie.

Zvyčajne sme zobrazenie signálu v časovej oblasti, ale nemáme sa žiadne informácie o jeho súčasťou frekvencie. Takže musíme pre zobrazenie v spektrálnej oblasti, a tak oba tieto transformácie dávajú základ pre reprezentáciu / hľadanie / sledovanie frekvencie zložiek signálu.

Aj u sugest vidieť digitálne spracovanie signálu S Salivhanan,

Ahoj, ja som pracoval na DCT .. U mňa sa opýtať pochybnosti týkajúce sa tohto .. Ja som do implementáciu DCT na hardvér

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back