pomoc! naliehavá otázka

J

jolia

Guest
Ahoj všetkým, mal by šírka pásma zosilňovača súhlasné spätnú väzbu byť rovnako veľká ako šírka pásma zosilňovača rozdiel? Ak nie, existujú nejaké negatívny vplyv na okruhu SC? to vplyv na ustálenie zosilňovača alebo systému THD?

šírku pásma CMFB by mala byť tak veľká ako diferenciálnej operačný zosilňovač. V SC obvode, súhlasné napätie tiež nutné nastaviť. šírku pásma CMFB bude mať vplyv na tuhnutie

[Quote = pfd001] pásma CMFB by mala byť tak veľká ako diferenciálnej operačný zosilňovač. V SC obvode, súhlasné napätie tiež nutné nastaviť. šírku pásma CMFB bude mať vplyv na nastavenie času [/quote] Ďakujem vám pfd001, som navrhol jeden zosilňovač, v ktorom pásma CMFB nie je tak veľký ako u diferenciálu OZ, simulovať v SC obvode a diferenciálnej výsledky ( upov-outn) je veľmi dobrá, inými slovami, že sa usadí veľmi well.but vidieť iba jeden koniec upov alebo outn, zdá sa, že to nebola schopná vysporiadať, a to ako jeden koncoch (upov a outn) zmeny rovnaké way.I tiež zistili, že THD tohto sc circiut nie je dobré, only80dB, môj cieľ je 120 dB

Zo svojej vlastnej skúsenosti, BW (CMFB)> = 1.5BW (rozdiel) je viac v bezpečí kvôli zmene, môžete sa rozhodca k "Analýza rozsvietených kondenzátora súhlasné obvode spätnej väzby, Ojas Choksi, 2003" kvalitatívne a kvantitatívne analýzy

Prečítal som kus papiera, ak CMFB OP šírku pásma a rýchlosť prebehu nie je tak veľké, že môžu mať vplyv na skreslenie signálu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back