Pomoc! Môj okruh stále zväčšovať!

N

Nora

Guest
Tento obvod sa začiatky transformátora 120VAC -> 5V napájanie. Postavil som obvodu na strane 2 z tohto odkazu: Zmenil som R1 od 470 do 1/2W 1k C1 5W a od 0.47uF na 2 1uFs v sérii. S týmito zmenami Aj IN = medzi 10 ma (min) a 14 mA (max) D1 je hodnotený 1W a D2 pravidelne N1004 typu diódy hodnotené Myslím, že 1A. C2 je polarizovaná s + k LI priložený výkres, čo som urobil. Dal som záťaži (odpor, medzi 220K a 1m) od Vout k zemi, ale bez ohľadu na to, aký veľký bremena, C2 vždy vybuchne, často s D2 s ním. Môj zdroj je 123VAC medzi L a N, snažil som sa to aj s tromi drôty (s uzemnenie) a s 2 drôty (bez uzemnenia, len L a N) - v tomto prípade mám pripojiť N, kde je uvedené zemi. S 3 vodiče, D1 rany až príliš. Žiadne starosti, som si štít okolo obvodu, ako moc a nosím brnenie. ::::::- NN

Ak je D1 (5V Zenerove) nie je poškodená potom "niečo" za to by malo byť bezpečné .. Bez zmeny aktuálnej konfigurácii a bez 470μF kondenzátor, zapojte {≈ 1k reistor + LED} súbežne s D1 a skúste si to .. V tejto chvíli nezáleží na tom, prečo sa MICROCHIP dovolené LINE byť priamo pripojený k výstupu .. Oveľa bezpečnejšie nastavenie by bolo, keby ste pripojili LINE cez odpor, a to ako 250 VAC čiapky na 5V zenerove a zaobchádzať s neutrálnou ako časté (nehovorte GND - to môže byť veľmi mätúce) .. Potom pripojte 1N4004 medzi cathode z zenerove a [+] sa 470μF čiapky - anóda na zenerove a katódou na cap .. S pozdravom, IanP

Nemali by ste mať polarizované SPP tam. By ste mali používať bezpečnostné série triedy X čiapku. Už od stránky appnote 5. "Za predpokladu, že maximálna múry napätie 120 V AC, dvojnásobok je 240V. 250V kondenzátora triedy X2 bude stačiť." Buďte opatrní pri snímaní tohto okruhu sa scope.Isolate buď DUT alebo rozsah použití izolačného transformátora alebo sa diferenciálna meranie bez vášho sond krajine klipu. Ešte lepšie na silu, ktorá môže zaistiť kúpiť obvodu transformátora a vytvoriť regulátor. Pre tak malé výkony transformátorov sú veľmi malé, a oveľa bezpečnejšie a lacnejšie je na vašom zariadení. veľa šťastia

Vďaka za odpovede: Ian: Myslel som, že to bolo divné tiež to, že linka a výstupom bude pripojený, ale myslel som si niečo naučiť .... hele je to Microchip .... Verím, že dôvod, prečo Microchip pripojenie R + C, cez neutrálne je pre bežné v Hot Triac ovládacieho obvodu. Ja sa nakoniec ovládanie Triac a myslím, že to mohlo byť spoločné N, ako ste popísal. V prípade, že okruh znamená GND, malo by to byť pripojený k GND alebo N? Čo keď mám len L a N (2 drôt konektor)? Musím sa taky GND? Ešte raz vďaka za vaše podnety, budem sa snažiť je zajtra. MAX-strana 5 odkazuje na C1, čo nie je polarizované. Vďaka za vyzerá: D Áno, v tejto chvíli som sám seba pýtať, prečo stačí použiť transformátor? -NN

Ako to, že obvod funguje? Ja si nemyslím, že žiadny spôsob.

Len sem hlási, že obvod pracuje. Moja chyba, ktorú som pripojil signál na neutrálnej krajine vedie k malej explózii. Oops:: Ako zdôraznil veľa, tento obvod nie je tak bezpečné. Ale celkom v pohode, akonáhle to funguje! AVDRUMMER: Napájací vstup Line a všetky uzly pripojené v hornej časti obvodu sú 120VAC. Na vstupe Neutrálny je 0V. Úbytok zenerove je 5,1 V, na katódu Zenerove je 120VAC, na anóde je 120-115V 5,1 = cca. Odtiaľ je možné 5V, medzi 120 a 115V. Choďte cez diódu (polovica vlny usmerňovač) k otočenie do DC, potom opraviť zvlnenie s elektrolytickým SPP. Jasné ako blato? Aj označil napätie v priloženom. -NN

všetko, čo súvisí s AC110V je nebezpečné. Je to spôsob, ako sa s ním zaobchádzal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back