Pomoc --- Chip antény

D

Darren_pan

Guest
dobre, v týchto dňoch, mám záujem o čip anténu., Ktorá môže poskytnúť nejaký materiál, ktorý môže ma učiť ďalej, alebo môžete povedať svoj názor na túto anténu.vďaka ....

nazdar,
môže u málo jasne vysvetliť, hm, je ur pochybnosti ...existujú mikropáskových antén, koplanárne antény ...Myslím, že ur pýtala len antény s len plechy.Ak sa nemýlim ..potom sa táto antény by mohla byť microstip antén ...., V ktorom len škvrny rôznych tvarov môže vyžarovať energiu.IE3D simulačný nástroj, budeme veľmi príjemné na riešenie a simulovať tento čip (mikropáskového) antény ..Je-li moje myslenie je zlé Potom som taky naučiť tento čip antény.

Nazdar

Pozrite sa na tomto pdf documnet:
http://www.ansoft.com/deliveringperformance/NSYSU2.pdf

Porovnáva rôzne antény pre WLAN, medzi nimi aj čip antény.To ukazuje vlastnosti tiež.V prospech čipu antény sú, že sú malé a ľahko implementovať do dizajnu.
A pokiaľ ide o čip aa anténa je anténa mikropáskového - mikropáskových anténa differetly dizajn z čipu antény - pozrite sa na diensons, kŕmenie a keramické veci, ktorá má vplyv na čipe anténu.

Pozdravy
Bruno

kishorekumar_ms:
ďakujem za vašu odpoveď, myslím, že čip anténa ako anténa keramika, ktorých veľkosť je malá a ľahko implementovať, čo som zmätený je nevýhoda a výhoda týchto antény a nejaký vládca, keď ste ho použili v mobilnom telefóne alebo iného zariadenia, ako žiadosť okolnosť, a tak ďalej.
S pozdravom
Darren

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back