Pomôcť získať pozemok v polárnych Axum 7

E

Element7k

Guest
Zdravím všetkých, ja používam Axum 7, inžinierska kreslenie grafu utility. Musím 2D polárne sprisahanie (napr. vzory anténa žiarenie) pomocou tohto software. Mám Theta rôzne 0-360 v krokoch po 1 a získať hodnoty pre všetky jednotlivé hodnoty theta. Keď som sa dal do Axum, že mi nejaká pavučina vyzerajúci graf. Každý, kto má ideály, ako tento pozemok v Axum? Vďaka vopred. Na zdravie, Element7k

[Quote = Element7k] Zdravím všetkých, ja používam Axum 7, technické kreslenie grafu utility. Musím 2D polárne sprisahanie (napr. vzory anténa žiarenie) pomocou tohto software. Mám Theta rôzne 0-360 v krokoch po 1 a získať hodnoty pre všetky jednotlivé hodnoty theta. Keď som sa dal do Axum, že mi nejaká pavučina vyzerajúci graf. Každý, kto má ideály, ako tento pozemok v Axum? Vďaka vopred. Na zdravie, Element7k [/quote] Dobrý deň, Element7k! Ja používam pekné m.file dirplot v Matlab. Stiahnuť si ho môžete tu: Pozrite sa na upevnenie na jeden meria rez drážkou vlnovodu antény. S pozdravom, eirp

Vďaka EIRP. :) Každopádne, mám záujem predovšetkým o tom, ako pozemku v Axum. Kúpili sme tento softvér urobiť nejaké "profesionálny" vykreslenie grafu (rovnako ako to, čo hovoril na jeho obale) sa však, potom sa pokúsil vykresliť polárne grafy, to mi pavučine miesto. :? Mohol by to byť nejaké nastavenie, ktoré som vynechali. Inak si myslím, že softvér je príliš odborné pre mňa. : Roll: Vďaka, Element7k

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back