Pomôžte nám s navrhovaním jednoduchých chôdze robot

A

abhimohpra

Guest
Zdravím všetkých, som nový predmet Electronics. Vyvíjame jedného projektu Robotics. Tam, kde chceme, aby robot chodiť a striedavo (vpravo a vľavo) .. Teraz súdime vznikla pred nami ako, 1. Ako naprogramovať chôdza logiku robota? v C, zhromaždenia, iné? 2. My dont chcú pripojiť k PC. Svoje bezdrôtové. Ako teda môže byť aj embedd môj program do Electronics okruhu? 3. Ako Robot bude dicision, kde sa obrátiť? Snímač je nutné pre detekciu objektov je medzi tým? Láskavo mi pomohol von. Som bezradný. Prasad

Konštrukcia robota je nemalý práce! Veľmi 3 otázky, ktoré ste si požiadal môžu byť považované za samostatné projekty dohromady! To je zložitejšie a. Jedná sa o systémy, v reálnom čase a vyžadujú, aby ste si nejakú v reálnom čase na počítači. Takže ak niekto sponzoruje môžete pokračovať v tomto projekte a niekto vás, bolo by veľmi ťažké to ako hobby projekt ... Ak máte nejaké konkrétne otázky o niektorú z týchto etáp, môžem pomôcť ... Ale otázky ste sa pýtali, je veľmi široký ...

Vyššie uvedené je priamo u mal urobiť nejaké reálne počítačové a u mal. a ako začal pri moci odkazovať niektoré knihy, ktoré sú uvedené v edaboard. veľmi dobrú knihu o robotike, sú tam v edaboard kníh Galéria. skúste si raz u môžu získať predstavu. s ohľadom

a) ísť na akékoľvek ukladanie hračiek b) kúpiť žiadny diaľkovo ovládané hračky c) rozobrať d) pripojiť odvahu k servomotory e) využívať f) do spätného inžinierstva hračky a pokúsiť sa pochopiť, čo robia.

Yups Súhlasím s plyšovým .. Najjednoduchší spôsob, ako ich upraviť RC autíčko ... Zmeniť jeho ovládacia časť s UR vlastnou pomocou mikroradiče .. Môžete pridať snímačov, ako je infračervené alebo ultrazvukové pre autonómne správanie .. ale najprv u sa potrebujú naučiť, ako ovládať auto motory s ur micro-C začínajú jednoduchý program, ako sú jazdy vpred, vzad, vľavo, vpravo ... potom u môžete pridať senzory pre autonómne pohyb ... Veľa šťastia! : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back