Pomôžte mi zmeniť Tail Svetlo Sequencer

L

laguna92651

Guest
Ako môžem upraviť obvod pre vytvorenie právo obrátiť signál (samozrejme by to pre zrkadlá odbočiť vľavo signál). Pomocou troch LED diód. Ak chcete zobraziť smer otáčania, tým, že otočí na tri LED diódy v poradí (bez svetiel, vnútorné osvetlenie, vnútorné dve svetlá, všetky tri indikátory, opakovanie). K dispozícii je tiež pohotovostný režim Flasher, nebezpečenstvo, že vyžaduje, aby všetkých šesť svetla, na, potom všetkých šesť zhasne, opakovať). Vstupy sú s využitím prepínačov tlačidlá a výstupy s LED diódami. Chcel by som používať dve tlačidlá sa prepne na výber, ĽAVÝ alebo PRAVÝ otáčania a tretie tlačidlo vypínač svetla nebezpečenstvo.

Jeho nočné jazdec obvodu. Ďalej môžete upraviť pomocou diód zamestnávať túto techniche. [SIZE = 1 ]---------- Príspevok pridaný v 15:59 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 15:55 ----------[/SIZE] [/COLOR] ďalšie podrobnosti. LED Knight Rider schéma zapojenia [/url]

Vďaka za odkaz, vyzerá to, že okruh zapne LED off potom v poradí potom zmení smer. Musím sa obrátiť na tri LED diódy v rade, žiadna svetla, vnútorné osvetlenie, vnútorné dve svetlá, všetky tri indikátory, opakujem, z ktorých každá svieti ako postupnosť postupuje, potom začne cez nie naopak. Chcel by som tiež vytvoriť núdzový režim Flasher, nebezpečenstvo, že vyžaduje od všetkých šesť svetla, na, potom všetkých šesť zhasne, opakovať). Nejaké nápady, ešte raz vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back