Pomôžte mi zistiť, sýtič na hodnotu 433 MHz PA a hodnota SRF

Z

zhaofeng1983

Guest
Dobrý deň, môže niekto pomôcť určiť sýtiča hodnotu 433 MHz PA a aký veľký by mal byť SRF? Pripojený súbor je Cievka výber sprievodca Murata.

Váš tlmivka impedancia by mala byť aspoň 5 X si výstupná impedancia na pracovnú frekvenciu. JRF by mal byť vyšší než prevádzkové frekvencie. Sýtič musí byť nízke, aby sa zabránilo Q vrcholiť.

Ak chcete znížiť faktor Q, môžem série nízku hodnotu Resitor s tlmivkou? Teraz som pracovať pre 433MHz 8dBm zosilňovač na 2,5 dodávok v rámci procesu CMOS. A ja som premýšľal o optimálnom zaťažení impedancia, kde možno získať najväčšiu moc. U niektorých simulácií, zistil som, že optimálne zaťaženie mení s tlmivkou hodnota sa mení. Napríklad, tlmivky s 33nH Zopt 38-j175 ohm, ale udusiť 100nH s Zopt 166-j435 ohm. Aj keď je sýtič hodnota dosiahne 1uH, Zopt zmeny 1666ohm. Neviem, prečo sa to stane. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] Ešte ďalšia otázka. Môžeme stále používať rovnicu Zopt VDD = / (2 * Po) za môj stav? Ak by som ju použiť, sýtiča musí byť rovnako veľká ako 150nH. Vlastne som si dobrý výkon s 33nH dusiť. Keby som nemal túto rovnicu pre určenie optimálneho zaťaženia, ktoré by som si mal vybrať. Alebo len prostredníctvom simulácie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back