Pomôžte mi zistiť moje ICD2, pretože nechce, aby program, zariadenia

S

snoopcat

Guest
Mám ICD2 nižšie a nemám žiadny list, a to nefunguje, keď sa pokúšam TP programu mojej cieľové zariadenie som chybovú správu, skontrolujte, či je zariadenie správne pripojený! všetky operácie zlyhala len pripojenie jedného pomôcť, prosím, a ak niekto má ručné tohto ICD2, prosím, aby mi to vďaka [/img]

Nemám manuál, ale pretože je možné k nemu pripojiť, mali by ste skúsiť spustiť vlastný test prvý a zistiť, čo vlastne nedokáže. Ak prejde test, potom je naozaj nutné skontrolovať pripojenie k cieľ: ICD-2 kábel, zásuvka cieľ, atď Ak niečo zlyhá pri autotestu, to je všeobecne jeden VDD alebo VPP. Test vám povie. Venujte pozornosť tomu, čo test zlyhá, a to, čo hovorí, ako "target VDD minimum", alebo niečo podobné. Potom by ste mali byť schopní problém vyriešiť. Schéma nemôže byť veľmi komplikované. Pozrite sa na regulátory, ktoré môžu byť spojené s príslušnými napätie: 5V a 13V. Kontrolovať ich výkon. Ak je v poriadku, problém je s najväčšou pravdepodobnosťou tranzistor (y), ktoré tieto prepínače napätia k cieľu. Existuje niekoľko dobrých ICD-2 klonov na tejto doske, a myslím, že schémy sú veľmi blízko, že z vašich ICD-2. Yoiu by mal byť schopný odpovedať, alebo aspoň kolíky na Micro. To vám pomôže vysledovať problém, pretože ak viete, ktoré čap na Mikropohony VDD / Vpp swithc potom všetko, čo musíte urobiť, je sledovať obvodu. Dajte mi vedieť, ako to ide, možno by som mohol pomôcť.

OP nemá poňatia, čo si kúpil! Nemá tiež spomenul, kde získal od, či je to nové alebo použité, atď ... Môže to byť čokoľvek!

Väčšina klonov základné ICD2 sú často založené na návrhu Lothar Stolz (vrátane mojej), použiť ako základ, alebo moje piadivka manuálu by malo byť všetko, čo potrebujete. http://www.stolz.de.be/ Jediný skutočný rozdiel v červenej PCB je násobič napätia 5V čip tak stane 13 (ja používam ST232 v rovnakom zmysle vo svojom piadivka a funguje skvele)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back