Pomôžte mi vytvoriť prijímač LVDS

X

xstal

Guest
Ahoj priatelia, tak už bolo povedané, a diskutovali o LVDS v tejto diskusii, som ešte potrebovať vašu pomoc, ako som ja deeling s LVDS prvýkrát a potrebujú vašu pomoc. Mám LVDS sa dal s jedným párom dátových liniek a jeden pár hodín liniek. Mám zaviesť LVDS prijímač v Spartan3E zariadení. Prosím, dajte mi vedieť, ako navrhnúť LVDS Rx. Nemám poňatia, čo je výstupný formát a načasovanie LVDS Tx, že budem dostávať. No, môžem požiadať o túto informáciu od dodávateľa, keď to potrebujú. :: Čo ešte potrebujete vedieť o časť Tx, pre ktoré budem potrebovať pre návrh LVDS Rx? LVDS Tx blok napájanie 3.3V. :: Môžem použiť povinností vyplývajúcich z 2,5 bánk na príjem signálu. Vzhľadom k tomu, max a min napätie úrovne signálu LVDS sa bude líšiť od 3,3. :: Môžem použiť zvyšné povinností pre normálne LVTTL aplikácie? Vďaka

LVDS určuje len elektrické vlastnosti. Nemá žiadnu zvláštnu formát dát a rýchlosť prenosu dát. Musíte študovať vaše ďalšie zariadenia a zistite, aký druh komunikácie, logiky, ktoré potrebujete v FPGA. Všeobecné informácie LVDS v Národnej "vlastníci LVDS Manual": http://www.national.com/appinfo/lvds/files/ownersmanual.pdf Ak použijete výrobcom určené do VCC ovládač LVDS, potom to bude štandardný výstup LVDS napäťové úrovne, a vaše FPGA LVDS prijímač bude akceptovať v poriadku. Nezáleží na tom, v prípade, že vodič a prijímač VCC sú rôzne, ak sú v súlade s výrobcom špecifikácie. Spomenuli ste sa o "2,5 bánk" a "LVTTL" v jednej vete, ale Spartan-3E LVTTL vyžaduje 3,3 VCCO. Možno ste mali na mysli 2,5 LVCMOS miesto LVTTL? Podrobné informácie o miešanie LVDS a ďalších I / O v jednej banke, pozri tabuľky 6 a 7 v Xilinx DS312, "Spartan-3E FPGA rodiny Kompletné list". http://www.xilinx.com/bvdocs/publications/ds312.pdf

Dobrý deň, môže u vysvetlite mi "commom režime napätie" na prijímač LVDS? Vďaka

Súhlasné napätie je napätie medzi diferenčný pár a krajinu.

LVDS referenčný dizajn v Xilinx webovej aplikácie pre video

K dispozícii je ukážkový kód v LVDS Lattice stránky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back