Pomôžte mi vytvoriť COMB generátor

[Quote = sagivas], ktorý môže aj desing hrebeň generátor? [/Quote] Tu je program, na tomto mieste, ktoré môžete používať

Možno budete chcieť pozrieť na režim skrat SRD topológie. Tu je niekoľko užitočných článkov: Počítačové AIDS design impulz multiplikátorov Paralelné režim harmonické energie pomocou diód zotavenie kroku

[Quote = sagivas], ktorý môže aj desing hrebeň generátor? [/Quote] To je veľmi Semple, stačí použiť SRD d Osle som našiel článok o tom. Pošlem ti to do pm

[Quote = sagivas], ktorý môže aj desing hrebeň generátor? [/Quote] použitie "popovitch" Pomôže to u

Kto môže aj desing hrebeň generátor
Hej chlapci ... Hľadám navrhnúť hrebeň genre .. Kto mi môže pomôcť so základným okruhu alebo mi heads up na zariadenie, ktoré bude potrebné .. im, ktorí chcú pracovať v 100 MHz. pl pomoc. thx ..

RG frekvencia je 100 až 200 MHz costant získať cez kroku šírky pásma premennej veľkosti až 25 kHz.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 23:39 ---- ------ Predchádzajúci príspevok bol v 23:35 ----------</span></span>
V prípade Náhodou robiť simulácie na softvér MATLAB ... žiadne indície o tom, HW ísť o kódovaní časti?

Myslím, že budete potrebovať VCO od 100m ~ 200m, a frekvencia bod krok je 25K. Potom potrebujete frekvencia bodu, netreba hrebeň frekvencia bodov. Je to tak?

THT je správne VCO získa vstupná frekvencia ... ale u vidieť hrebeň vzor sa objavuje po FFT vytvorené impulzu, ktorý mám v pláne dosiahnuť pomocou krokom dióda ... Čítal som aplikáciu HP uvádza k dispozícii .. ale potom som sa nevidí, ktorý krok dióda používať a hw sa obvod v skutočnosti vyzerá .. tak aj myslel, ako sa pozerať na tratiach sfwre implemtation vykonáva pomocou MATLAB .... tiež HW používať pásmo priepusť dostať takmer unifirm moc distr cez hrebeň so vzorom .... tak ďalší pomocník ocenia .. thx ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back