Pomôžte mi vyriešiť konflikt medzi GPRS a GSM

R

ragabs

Guest
Vážení môže niekto pomôcť ME TO DELETE CONFILCT som mať medzi GPRS a GSM dík VOPRED

GSM je modulačná technika (po názvu Guass), tj je to spôsob komunikácie a kódovanie / obnovenie signály Global System for Mobile, medzinárodný štandard pre mobilné telefóny GPRS General Packet Radio Service Mobilné dátové služby dostupné pre mobilné telefóny GSM je zvyčajne sa používa pre protokoly na báze internetu (packet based), takže GSM je hlavným a GPRS je podriadený objekt

Dobrý deň ragabs, som zmätená abiut Vaša otázka :) No dobrá, GPRS je jedna časť technológie GSM pomocou užívateľom prenos dát cez ich mobil Ussually túto technológiu ponúka nám rýchlosť o 15 kbps - 144 kbps theoriticly V realite , sme proste poslal dáta v pomalej rýchlosti: D

[Size = 6] vyzerať môj priateľ tu budem predpokladať, že máte minimálne znalosti o GSM, nejaký spôsob, ako v sieťach GSM mali sme veľmi nízky dátový tok o 13 kbps a sme použili circuit switched tech. ale potom, čo užívateľ spustenie potrebovať nejaké aplikácie na Thier mobilné telefóny na svojich mobilných telefónoch, takže sme pridali novú službu s názvom GPRS mobilný, v ktorom užívateľ miesto použitie iba jedného časového úseku posielať svoje údaje bude môcť využiť až 7 časové sloty (teoreticky) a 4 časové úseky (prakticky), takže jeho prenosová rýchlosť je až o 40 kbps tiež sme použili siete s prepínaním paketov tech. odosielať dáta (viete, kde vôbec máme údaje, ktoré sme s prepájaním paketov), ​​a aby bolo možné skontrolovať, že paketových dát máme k dispozícii niektoré bloky v chrbticovej sieti tak, pridal niektoré spínacie zariadenia a brány spôsob, ako komunikovať na internet alebo prepínaním paketov založený na sieti tak je to veľmi roztržitý úvod pre GPRS samozrejme to nie je dosť, ak sa snažíte, aby plne pochopiť GPRS Myslím, že budete potrebovať nejaký odkaz k GPRS Dúfam, že to je to, čo hľadáte. [/size]

Vďaka cabone: To bolo užitočné. Ale to, čo som chcel vedieť, bolo, či GPRS sú dáta prenášané cez TCH, alebo iných kontrolných kanálov dostupných v GSM. Ktoré logické kanál GSM sa používa pre GPRS? Môže u odkazujú ma na nejaké dobré článku o GPRS. M

Vlastne GPRS bola zavedená, aby GSM užívateľom využívať dátové služby zavedením GPRS nasleduje EDGE tech, prevádzkovateľ Chceš, aby užívatelia boli viac pohodlné používanie dátových služieb, ktoré budú spracované nové 3G systém Ako vieme, že v 3G môžeme získať rýchlejší dátový tok ako v GPRS alebo EDGE GSM 2G GPRS EDGE 2.5G 2.75G WCDMA 3G Dúfam, že to všetko pomôže vám chlapci S pozdravom,

[Quote = magnetra] Vďaka cabone: To bolo užitočné. Ale to, čo som chcel vedieť, bolo, či GPRS sú dáta prenášané cez TCH, alebo iných kontrolných kanálov dostupných v GSM. Ktoré logické kanál GSM sa používa pre GPRS? Môže u odkazujú ma na nejaké dobré článku o GPRS. M [/quote] Vážený magnetra GPRS sú dáta prenášané pomocou TCH, ktorý je len normálne fyzikálne kanál určený pre prevádzku, je komunikacný kanál rezervovaný pre GPRS dvoma spôsobmi, buď na požiadanie alebo vyhradenej, ak je na požiadanie to znamená, že TCH je zadarmo pre použitie buď hlas (GSM alebo buď dáta (GPRS) podľa objemom hlasu a dát v bunke, ak je venovaný to znamená, že TCH je určená pre použitie údajov iba, a nie k dispozícii vyjadriť vôbec. Tiež GPRS má riadiace kanály, ako v sieťach GSM a použije ho, ak tieto kontrolné kanály nie sú k dispozícii v bunke, môže kontrolný kanály GSM byť používaný namiesto toho, ako BCCH, PCH, Rache, Sacchi pozdravom Ibrahim Sayed

GPRS je služba GSM nie je systém Vs GSM GSM je 2G systém používaný predovšetkým pre hlasové služby a nízku prenosovú rýchlosť dát aplikácie (9,6 Kbps) GPRS je služba v systéme GSM používa iba v dátových aplikácií hlavne Vysoké rýchlosti prenosu dát aplikácií (až na 114.2kbps)

WHT yaar, GSM JE STÁNKY PRE GLOBAD systém pre mobilné. GPRS je kandiduje na General Packet Radio Service. GSM IS technika, ktorú MOBILE pracuje IT POUŽITIE GMSK modulácie MAŤ frekvenčnom pásme B / W 890 MHz až 915 MHz. Každý poskytovateľ služby GOT 4,2 MHz BAND.WITHIN tomto pásme len musí pracovať. Prenosová rýchlosť systému GSM JE 270.833 kbps. GPRS je prepojovanie paketov TECHNOLOGY POUŽITIE NA VÝLET NA INTERNETE OD MOBILE. Ďalšia pomoc MAIL ME AT JASMINE_DOSHI34@YAHOO.COM .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back