Pomôžte mi vybrať hardware / procesor pre základné VHDL programov

R

rrrrr12345

Guest
Dobrý deň všetkým, som urobil niekoľko základných VHDL programov, vrátane testbenches a syntézy na univerzite, ale všetko vyzerá tak "softvér" a theorical. Rád by som si skutočné a kúpiť FPGA procesor, pripojiť a vidieť veci do svojich programoch v akcii. Mohol by som nájsť online sprievodcu pre nastavenie všetkých týchto hardware up? Kde je kúpiť (len pre účel štúdia)? Súprava, ktorá je vhodná pre začiatočníkov, ako som ja? V prípade, že veci, ktoré som si kúpiť, je závislý na svojom projekte, existujú nejaké odporúčania nováčik projektu (webové stránky)? Vaše rady bude veľmi ocenil R

Ak ste projekty nie sú tak veľký, potom základnej doske FPGA bude stačiť. Digilent predáva veľa dosiek za priaznivé ceny. Ak si nie ste rozpočtové obmedzenia potom sa Spartan3E Starter Kit, čo je ideálne s dostatkom bránami a veľké množstvo výukových programov / používateľské príručky / referenčné návrhy. Ak hľadáte niečo málo pokročilých, ktorý môže mať uspokojenie svojej túžby po vykonaní potom ísť na Virtex na palube, môžete si vybrať FX12 a V2P (V2P vyžaduje, aby ste boli akademické zákazník hoci).

Kishore, díky moc za radu. Okrem toho, čo ste spomenul, ste / niekto dostal každý projekt / návod, ako ísť o učenie / použitie Spartan3E Starter Kit? Alebo by niekto mohol zdieľať svoje učebné zážitky / learning cestu pomocou tejto súpravy? (To by bolo skvelé, AK JE) Bol som trochu šetrím na hranie sa s FPGA na dosť dlho, a tak chcem, aby sa ubezpečil, mám tie správne nástroje a guildline pred skokom kúpiť. Tiež sú tu ďalšie vybavenie / non-free software, ktorý by som mohol byť v núdzi spoločne s Starter Kit? Tiež by som rád, aby si realistickú predstavu o celkových nákladoch. Ďalšie priateľské zdieľanie bude veľmi ocenia, R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back