Pomôžte mi vybrať AK mix pre projekt, ktorý opatrenia vysoká frekvencia

P

paladex

Guest
Ahoj, chcem sa opýtať na nejakú otázku mixer, ihave projekt meranie vysoké frekvencie (RF), rozsah 100 MHz - 500 MHz, mám v pláne používať mixer a dostanete, ak frekvencie v 20 MHz, OSC pomocou PLL, chcem opýtať si: 1. mixer, čo pre môj projekt, IF frekvencia môže zmeniť. 2. Ak aj použité batérie, je frekvencia a amplitúdy v RF, že budem merať sa zmení?. 3. Mám v pláne nakresliť RF frekvencie v PC, dajte mi nejaké rady, vďaka

u môžete použiť, jediný vyrovnaný mix, alebo duoble vyrovnaný nerozumiem ur ďalšie otázky khouly

1.) Môžete použiť dual gate FET vybudovať aktívnu mixer, izolácia je v poriadku. Appnote je pripojená na váš odkaz. 2a.) IF frekvencia mixér Predpokladám, že sa nezmení. Preto je potrebné zmeniť frekvenciu VCO (obvykle ovládanie PLL) s cieľom udržať AK coustant. To je to, čo normálne urobiť pre RF moduly. b) Zmena alebo VCO amplitúdy vf signálu amplitúdy bude určite meniť amplitúdu pokiaľ je výstupný signál. Normálne amplitúda VCO nastaví na cca 0dBm v závislosti od nasýtenia. 3). Chceš povedať, že spojí ak mimo mixer na PC? Nemyslím Thika to funguje to tak.

Vďaka za váš návrh, na č 3, mám na mysli chcem čerpať IF frekvenciu computer.can mi dať nejaký odkaz na dozvedieť viac, ...., nabudúce pripevnená schémy bloku ... vďaka

Môžete použiť niektoré BJT to, mix je veľmi jednoduché.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back