Pomôžte mi v frquency násobenia

C

coolstuff07

Guest
Ahoj, chcem navrhnúť obvod. ktorého vstup je obdĺžniková vlna 1 MHz a výstup by mal byť do 2 MHz 5MHz. Nechcem používať PLL. Prosím, pomôžte mi. Bye.

Dobrý deň, Každý, prosím, pomôžte mi. Zbohom

Táto otázka je veľmi nejasná. Ak si nechcete používať PLL (prečo?), Aké sú požiadavky pre svoje hodiny? Aký typ obvodu by bol prijímaný vôbec? To nemôže mať presné načasovanie (príčina by to vyžadovalo PLL). Akej fáze vzťahu medzi vstupom a výstupom je nutné. Čo myslíte tým 2 MHz na 5MHz . Takže voľne bežiaci oscilátor medzi 2 a 5 MHz by bolo OK? Výstup by nemal byť v súvislosti s vstupom, ale to nie je požadované, presne.

Súhlasím s MKO tu, v prípade, že požadovaný výkon sa nedá nastaviť celočíselným násobkom frekvencie vstupu, tak prečo vytvoriť z 1 MHz I / P? Ale môžete použiť oneskorovacie vedenie a Exor pre detekciu hrán a zdvojnásobiť frekvenciu, a potom použiť monostabilný nastaviť pracovný cyklus hodín. To vám dá 2Mz hodiny, môžete proces zopakovať a získať 4Mz hodiny. Za predpokladu, že nájdete monostabilný, aby impulzy, ktoré úzky, (ja som len použil tieto párkrát a strukoviny som bol medzi 1us a 5us).

Ako najjednoduchšie riešenie, môže brána Exor s RC a LRC low-pass na jeden vstup použiť ako frekvenčný zdvojovací, ale so zlým definované pracovný cyklus.

Vyvážený modulátor alebo násobiteľ je možné použiť k zdvojnásobeniu frekvencie. Ďalším spôsobom je vytvoriť mnoho harmonických a použitie rezonančného obvodu (alebo filtra) získať požadované frekvencie, ktorá je celočíselným násobkom vstupu. SH

Ahoj, chcem navrhnúť frquency násobič. Vstup je 1 MHz a mal by byť 2 MHz, 3MHz, 4MHz. Na základe nejakej ladenie. Bye [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, chcem navrhnúť frquency násobič. Vstup je 1 MHz a výstup by mal byť 2 MHz, 3MHz, 4MHz. Na základe nejakej ladenie. Ak obvod Prosím pomôžte mi. Zbohom

[Quote = coolstuff07] Dobrý deň, chcem navrhnúť obvod. ktorého vstup je obdĺžniková vlna 1 MHz a výstup by mal byť do 2 MHz 5MHz. Nechcem používať PLL. Prosím, pomôžte mi. Bye. [/Quote] môžete použiť frekvenčný zdvojovací

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back