Pomôžte mi so vstupom zapojenie do projektu DTMF

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým im robiť jeden projekt týkajúci sa DTMG Decoder BT im zmätený, čo by som mal robiť v čase jeho vstupu dávať? .. im pomocou MT8870 .. takže na ktoré piny musím platiť audio vstupy? ... môže niekto poslať mne vstup pre pripojenie sa Popatlal Panjarawala

Toto schéma ukazujú spojenie 8870
30_1177868490.gif
a použiť priložený súbor DTMF tónov, ktorá preverí vašu obvod: : arrow: http : / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=728269 # 728269

To znamená, je tam len jeden vstup pre MT8870 ?????... právo ????? , Ktorý je audio vstup ????..... vlastne, keď som mal otvoriť telefón modul v tej dobe som zistila, že tam sú dva drôty vstupu ... jeden je červený a druhý je čierny ..., ktoré sú napojené na vstupnú stranu, ktorá im povedané, že sa jedná o audio vstup pre ňu ?..... tak môže u mi to riešenie .. BZ obvode, ktorý mal u poslať obsahovať iba jeden vstup ... len na pin 2 a 3, ktoré je skratovaný .... Môj problém je, že chcem pripojiť moje audio vstup DTMF dekodér .... Popatlal

Môžete použiť vaše audio vstup medzi vstupom a GND DTMF, ako je znázornené na obrázku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back