pomôžte mi s predmetom môjho projektu pani na MIMO

F

farzad_m

Guest
Dobrý deň, ak ste odborník na komunikačný systém a vaše informácie je up-to-data Prosím, pomôžte mi s mojím témou MS Project. Chcem pracovať na systémoch MIMO, čítal som o MIMO časopriestoru, MIMO-OFDM, ... ale aj napríklad téma, ktorá je svieža a ešte niekde na zlepšenie , a to by nemalo byť tak všeobecné, tak prosím, pomôžte mi nájsť dobré tému. Môj projekt profesor mi povedal, že je lepšie byť v oblastiach, ktoré pracuje (OFDM, kanál odhad, ..), ale nie je necessary.i počuť, že väčšina prác na priestor, čas a MIMO-OFDM je hotovo a jeho tvrdá mať nejaké novinky tam. Prosím tých, ktorí aréna expret dont Odpovedať Vaša odpoveď sa môže zmeniť celú cestu.

Mal som v hlavnej MIMO-OFDM .... ponoriť sa do toho iba v prípade, matematika je reálny silný ... :)

ale potrebujem viac informácií, čo sa v excatly MIMO-OFDM, chcel som pracovať na MIMO-OFDM odhadu kanál, ale tam bola kopa metód pre to, že myslím, že snáď neexistuje žiadny ďalší spôsob, ako zlepšiť kanál odhadu alebo vyrábať papier z toho .... ďalšie ponuky

Dobrý deň, nemôžem pochopiť, ur e-mail. Povedzte mi jediný človek, ktorý hovorí, že s / on je expert v odbore MIMO. Dám Niektoré mená v tejto oblasti, dokonca aj títo ľudia (ktorí sú naozaj veľké chlapcov v tejto oblasti, ale hovoria, že oni sú stále studetns tohto poľa) sú veľmi veľké profesori stále nové nápady, ktoré nie sú na odborníkov len ako 1. Arogyasawami Paulraj, Prof o Stanfod University, priekopník MIMO a priestoru čase. 2. Andrea Goldsmith, Prof zo Stanfordskej univerzity, zase ďalší obyčajný bádateľ v tejto oblasti. 3. David Tse. Prof UC Berkley. 4. G. Foschini. Bell Labs vedecký pracovník a jeden vynálezca pole MIMO. Zaujímalo by ma, aký typ Expert sú u hľadajú v MIMO? Aj keď pracujem v tomto odbore, ale ako im "nie je odborníkom" (a dúfam, že nikto nárok na tomto fóre, že s / on je odborník), takže som MIMO nemôže navrhnúť u nejakej veci drahý. Dúfam, že vám to nevadí, a táto správa nebude odpad Ur Time. Arif Khan

to, čo som nazval "expert" je úplne jasné, a chcel som niekoho, kto pracuje v tejto oblasti pred a môžu zdieľať svoje skúsenosti so mnou. Myslím, že to bolo lepšie, keď si mi povedal o svojej skúsenosti, miesto nejaké morálne ponaučenie, že každý vie, v predvolenom nastavení

"BIG profesorov to je roztomilý! Prepáč, že som si pomoct, ale couldnt napísať niečo, aj keď je objekt po dátumom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back